Prodej rodinného domu, Rousínov, Rudé armády, 451 m2

Rudé armády, Rousínov

4 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRudé armády, Rousínov
IDN107615
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti451 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rousínově

Popis

Toužíte po malém domečku, který si můžete předělat podle svých představ? Rušné místo a zároveň klídeček na vlastní zahradě? Pak se seznamte.. tohle je dvoupatrový rodinný dům s dispozicí 2+1 a užitnou podlahovou plochou 99 m2, který čeká na vaše kreativní nápady a ruce šikovných řemeslníků.

O tom, že si tento dům zamilujete pro jeho útulnost, možnosti a skladovacích prostorů nejen ve sklepě, ale i venku, a taky pro jeho zahradu s výměrou 378 čtverců si povídat nemusíme. Co si musíme říct je, že v přízemí je skromná koupelna s toaletou, obývací pokoj a kuchyně s jídelnou a komorou. V patře je pak menší galerie a ložnice. Takže až dokončíte reko.. bude to láska na celý život. A ptáte se kam s autem? Tak před domem jsou parkovací stání, kde se dá pohodlně zaparkovat.

A co lokalita? Rousínov je město, které vám nabídne klidné bydlení s výbornou dostupností. Centrum města je jen kousek pěšky, což usnadňuje každodenní pochůzky. Občanská vybavenost je na jedničku – v blízkosti najdete obchody, restaurace, školy i zdravotnická zařízení. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku nabízí okolí mnoho turistických tras a cyklostezek, kde můžete vyrazit na kolo nebo procházku.

Více informací a fotek na: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/rd-rousinov/
nebo na IG: @demel_partneri Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107615.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rousínově.