Prodej rodinného domu, Podomí, 346 m2

Podomí

2 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 9 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodomí
ID081
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti346 m2
Garáž

Origo partneři v Podomí

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Podomí, okres Vyškov, situovaný mezi Blanskem a Vyškovem. Dům je řadový, s dílnou, vlastní studnou a nevyužitou půdou. Zastavěná plocha domu 198 m2 zahrnuje dům, dílnu, přístavby, venkovní garáž, venkovní přístřešek na posezení a venkovní parkovací stání. Polovina prostranství před vchodem do domu je vydlážděná, na němž je umístěna venkovní garáž a přístavky, polovina je zatravněná se záhonky, keříky rybízu a jabloní. Dům je napojen na elektřinu, obecní splaškovou kanalizaci, rozvod vody je z vlastní studny, obecní vodovod je v příjezdové cestě. Topení kamny na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem.
Obecní vodovod a kanalizace vedou na hranici pozemku v příjezdové cestě k domu. Dům má vchod orienovaný na jih. Ze středové chodby je vlevo vchod do dvou pokojů vedle sebe, která mají okna na zahradu před domem. Z chodby vpravo je vchod do kuchyně a do koupelny s vanou a wc a dále do zadních dvou místností, která mají okna na sever. V pravé místnosti je umístěn elektrický bojler na ohřev vody, komora, a schody na půdu, v levé místnosti je umístěn sklad se zadním vchodem do domu, který ústí na pás zahrady za domem a studna. V levé části domu v obytných pokojích je komín na kamna na tuhá paliva. Ze vstupní chodby je vstup po krátkých schodech do malého sklepa.
Dílna umístěná vpravo vedle vchodu do domu sloužila jako autodílna a má zamykací vrata. Dům je cihlový se smíšenými stropy. Půdní prostor je nevyužitý. Podlahy jsou z betonu, v předsíni, kuchyni a koupelně je dlažba.
Dům je vyklizen a ihned k prodeji. Celková plocha domu s pozemkem je 346 m2. Zastavěná plocha domu s dílnou je 102 m2 + vydlážděný dvorek před domem 96 m2, pruh zahrady za domem 33 m2 a zahrada před domem 115 m2. Dům je určen k celkové rekonstrukci a modernizaci. Pozemek je oplocen s otevírací dvoukřídlou bránou.
Obec Podomí má 450 obyvatel, má vlastní obecní úřad a 2 zastávky autobusu. Je zde základní i mateřská škola. Podomí je vzdálené 18 km od Vyškova a 18 km od Blanska.
Cena domu je k jednání. Dům je určen k bydlení i k podnikání s využitím dílny. Nabídková cena 2 miliony korun včetně provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Podomí.