Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, V Chaloupkách, 377 m2

V Chaloupkách, Vysoký Újezd

5 690 000 Kč
/za nemovitost
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 27 117 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Chaloupkách, Vysoký Újezd
ID00024
StavbaCihlová
Stav objektuŠpatný
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti377 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Vysokém Újezdu

Popis

Investujte ve Vysokém Újezdu a proměňte starý dům na tři výnosné bytové jednotky jen pár minut chůze od vyhlášeného golfového klubu.

V moderní obci Vysoký Újezd, která je vzdálená jen 15 minut jízdy autem od pražského Zličína, se nabízí jedinečná investiční příležitost pro vybudování rodinného domu o 3 bytových jednotkách. Na čtvercovém pozemku o rozloze 377 m2 aktuálně stojí starý rodinný dům (kolaudace 1945) obklopený dvorem a chlívy, který čeká na nového majitele s vizí.

Velkou výhodou tohoto pozemku je přístup z přední i zadní strany, který bude poskytovat neocenitelnou výhodu pro budoucí majitele, nebo nájemníky. Díky tomu mohou totiž na místě současných chlívů vzniknout nové garáže, což zajistí nejen zvýšení hodnoty nemovitosti, ale také vám výrazně usnadní budoucí prodej či pronájem nově vybudovaných bytových jednotek. Dům je samozřejmě už nyní napojen na všechny inženýrské sítě - elektřina, voda i kanalizace. 

S touto investicí se vám tak otevírá skvělá možnost přeměnit starý dům na tři atraktivní bytové jednotky, které se mohou stát vašim klíčem ke zhodnocení majetku - ať už se je rozhodnete prodat se ziskem či dlouhodobě pronajímat.

Realistické vizualizace nabízí pohled na možnou podobu domu se třemi bytovými jednotkami. V přízemí se mohou nacházet dvě bytové jednotky o dispozici 2+KK a velikosti 48 m2, každá s vlastní terasou a předzahrádkou - ideální pro pohodlné bydlení s venkovním prostorem. V podkroví se rozprostírá prostorný byt 4+KK o velikosti 84 m2. Tato bytová jednotka nejenže nabízí komfortní bydlení pro větší rodinu, ale také krásnou terasu s výhledem do klidné zadní části pozemku.

V zadní části pozemku se nachází celkem 3 garáže, které novým majitelům poskytnou nejen bezpečné parkování, ale také další úložné prostory či potenciál pro další využití.

Prodat, nebo pronajmout?

Když se rozhodnete byty pronajímat, můžete v této lokalitě realisticky počítat s nájemným 362 Kč/m2. Celková podlahová plocha bytů v navrhovaném řešení je 180 m2 × 362 Kč = 65 160 Kč/měsíc + nájem za tři garáže. Když bude vaše investiční rozhodnutí postaveno na výstavbě a následném prodeji, počítejte min. s částkou 86 084 Kč za m2 podlahové plochy. Celková podlahová plocha bytů v navrhovaném řešení je 180 m2 × 86 084 Kč = 15 495 120 Kč + tři garáže. Data pochází zc cenových map portálu sreality.cz

Zájem o bydlení ve Vysokém Újezdu stále roste – a není divu. Tohle místo nabízí dokonalou kombinaci klidného života na venkově a rychlé dostupnosti do Prahy, kam se autem dostanete během 30 minut. Pár minut chůze od domu navíc najdete prestižní Albatross Golf Resort, kde se pořádají turnaje European Tour a hřiště splňuje nejvyšší evropské standardy. Tento luxusní golfový areál dodává Vysokému Újezdu jedinečný punc exkluzivity a nabízí nejen sportovní vyžití, ale i příležitost pro společenská setkání v krásném a prémiovém prostředí.

Více informací: územní plán, list vlastnictví, více fotek i videoprohlídku najdete na webu..

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).