Prodej rodinného domu, Bzenec, Vracovská, 828 m2

Vracovská, Bzenec

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVracovská, Bzenec
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti828 m2
Garáž

Origo partneři v Bzenci

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Bzenec, které se nachází v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji.

Tento samostatně stojící rodinný dům je dispozičně řešený jako 3+1, ale dalšími úpravami by šel rozšířit o další obytné nebo jinak využitelné prostory. Hlavním vchodem vstupujeme do chodby, hned nalevo se nachází prostorná kuchyně s kuchyňskou linkou, vedle je průchozí pokoj (teď je to dětský pokoj) a z něj pokračujeme do ložnice. Z chodby napravo vejdeme do obývacího pokoje s krbem. Koupelna je s vanou, toaleta samostatně. V domě se nachází i další místnost se samostatným vstupem, dříve využívaná jako psí salón nebo kadeřnictví. Tento prostor by šel předělat na garsoniéru nebo spojit s hlavní obytnou částí a rozšířit tak dům o další pokoj. Součástí domu je i prostorná dílna. Sklep je o velikosti asi 10 m2. Na střeše je pálená taška.


Vytápění je řešeno elektřinou, krbem, vafkami na plyn. Teplou vodu ohřívá el. bojler. Voda je z obecního vodovodu, odpad je sveden do septiku.


Za domem prostorný dvorek, na kterém se nachází udírna, kůlna a dále zahrada k oddechu a odpočinku.


Celková plocha pozemku je přes 800 m2, obytná plocha domu je cca 100 m2.


Bzenec je město v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji. Leží 9 km severozápadně od Veselí nad Moravou a 12 km jihovýchodně od Kyjova. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel.


Pokud hledáte podobnou nemovitost, tak vřele doporučuji osobní prohlídku.
Více info v RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bzenci.