Prodej rodinného domu, Vrané nad Vltavou, Modřínová, 124 m2

Modřínová, Vrané nad Vltavou

Cena na vyžádání

Cen na vyžádání u makléřky nabídky, Cena všetně právního a finančního servisu, včetně odměny RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaModřínová, Vrané nad Vltavou
ID0253-NP01999
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti124 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vraném nad Vltavou

Popis

Jste nároční na kvalitu bydlení? Nehledáte okázalou stavbu, ale funkční, téměř soběstačné a klidné bydlení s rozumnými režiemi a s krásnými výhledy + bonusem dobré dopravní dostupnosti?
V horní části obce Vrané nad Vltavou, Praha – západ, na vás možná takový dům čeká…
Ing. arch. David Kraus (vítěz České ceny za architekturu 2018, který se do minulosti dívá pro poučení, fascinují ho moderní technologie a možnosti stavění, ale žije a tvoří „tady a teď“, jeho realizace najdete v ČR a na Slovensku, ale také v USA, Německu nebo Ománu) zde na přání klientů navrhl moderní dvoupodlažní dům, vystavěný s ohledem na kvalitu a trvanlivost použitých materiálů, který svému majiteli nabízí tu pravou užitnost - veškerý potřebný komfort, přesto v minimalistickém pojetí!
Dispozice domu:
V přízemí se nachází hlavní obytná místnost s krbovou vložkou (s velkoformátovým obkladem z přírodního kamene a s teplovzdušnými rozvody do všech místností), jídelní částí (s jídelním stolem z masivu, ve tvaru půdorysu domu), plně zařízenou kuchyní (s vestavěnými elektrospotřebiči Miele a pracovní deskou z umělého kamene Technistone) a vstupem na terasu (20 m2, tropické dřevo IPE), dále místnost s koupelnou (sprcha, umyvadlo), vestavěnou šatní skříň a prostorem pro pračku a sušičku + technická místnost (s umyvadlem, toaletou a technickým zázemím v podobě tepleného čerpadla Viessmann vzduch-vzduch-voda, bojleru, bateriového uložiště s FVE a centrálního vysavače).
V patře najdete ložnici s en-suite koupelnou (sprchový kout, WC + bidet) a šatnou + 3 další samostatné pokoje - pracovna a 2 dětské pokoje + společná koupelna (s masážní vanou a toaletou s bidetovou sprškou). V ložnici s šatnou a v pracovně je na míru řešený designový nábytek z masivní dýhy, v obou koupelnách je na podlaze i na stěnách designová stěrka.
Na podlahách v přízemí domu a na schodišti jsou kvalitní designové stěrky, v patře je dřevěná podlaha (dub).
Dům je zděný, koncipovaný jako dvoupodlažní, vystavěný z porothermu, zateplený vatou, s obkladem z kanadského cedru.
Vše doplňuje krásná a zároveň prakticky řešená zahrada s vzrostlou zelení a nádherným biotopem s bazénem 6 x 4 m, kterou si díky velkoformátovým dřevěným oknům můžete užívat celoročně přímo z domu při posezení u krbu i při vaření, anebo venku z terasy. Zahrada disponuje samo zavlažovacím systémem a venkovním osvětlením, vlastní vrtanou studnou s užitkovou vodou a retenční nádrží.
Součástí zahrady je podsklepený zděný domek se 2-mi místnostmi (zázemí pro obsluhu biotopu s bazénem a zavlažovacího systému zahrady + místnost s novou saunou s obkladem z olše) a dřevěný zahradní domek (ten slouží jako dílna a sklad zahradní techniky). Atypický design domu vytváří kryté stání pro 3 auta.
V obci je i velmi dobrá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, ZUŠ, BMX park, zdravotní středisko, nákupní středisko, obchody, restaurace, lékárna, pošta, knihovna), kolem Vraného vede několik cyklotras, začíná zde krásná cyklostezka, která vás podél Vltavy dovede až na Náplavku...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vraném nad Vltavou.