Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 84 m2

Kamenný Přívoz

2 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 820 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKamenný Přívoz
ID13665
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy48 m2
Podlahová plocha84 m2
Plocha nemovitosti423 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Kamenném Přívozu

Popis

Prodej perfektně udržované chaty s panoramatickým výhledem a okrasnou zahradou

Nabízíme k prodeji krásnou, pečlivě udržovanou chatu s okrasnou zahradou a nádherným panoramatickým výhledem do okolní krajiny. Chata se nachází v klidné lokalitě nedaleko města Jílové u Prahy, obklopena přírodou a jen kousek od řeky Sázavy. Skvělá příležitost pro milovníky klidu, přírody, cyklistiky a koupání.

Dispozice chaty:

Přízemí: Ložnice, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, samostatná kuchyň, zádveří, koupelna se sprchovým koutem a WC, zimní zahrada s nádherným výhledem do okolí.
Podkroví: Velká ložnice.
Suterén: technické zázemí.

Chata je podezděná a má plechovou střechu. Vytápění je zajištěno krbovými kamny, voda je z vlastní vrtané studny, odpad je sveden do jímky. Příjezdová cesta je z obou stran chaty a parkování je možné přímo na pozemku.

Zahrada nabízí útulné posezení pod pergolou, kde si můžete užít relaxaci v soukromí. Okolí chaty je ideální pro aktivní odpočinek – v blízkosti se nachází řeka Sázava s možností koupání, cyklostezky a lesy plné turistických tras.

Pokud hledáte místo pro odpočinek nebo únik do přírody, tato chata je přesně pro vás.

Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu.