Pronájem chaty, Čeladná, 70 m2 (ID: 1486239)

Čeladná

10 000 Kč
/za měsíc
kompletní info v popisku
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeladná
ID270
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy65 m2
Podlahová plocha70 m2
Plocha nemovitosti412 m2
Plocha zahrady347 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceZpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Čeladné

Popis

Chaty se většinou prodávají a na pronájem se vidí málo. Navíc na Čeladné, v malé chatové osadě nad Cattaleyou. Fakt pecka.

Má novou střechu, elektřinu, záchod, sprchu, malý sklep, všechno vybavení, které budete potřebovat a místo pro venkovní posezení. Taky uzavřenou terasu, kde můžete posedět v chladnějším počasí. Příjezd je až k chatě, ale v zimě nebo po pořádném dešti, to asi bude docela prča. Na trvalé bydlení to moc nevidím. Zejména proto, že rozvod vody ze studny není v nezámrzné hloubce. Chata není ideální pro zimní využití. Majitel žije v Chile a na chatu se v nejbližší době nechystá.

Kolem jsou další chaty, takže pokud očekáváte, že lišky budou dávat dobrou noc jen vám, budete zklamaní. Chodí i za sousedem. Na druhou stranu je tam klid a celá osada, kde je asi šest chat, je oplocená.

Nájem se platí včetně zimních měsíců. Za ten peníz tu je velký obývák, samostatná ložnice předsíň s posezením, terasa a nahoře krásné podkroví. Lůžek tu je celkem 9 a určitě by ještě nějaké vlezlo. Byl jsem tady s dětma, zahráli jsme si šipky, narvali borůvky, upekli špekoně. Protože jsou to pohodlní fakani z města, zašli jsme i na zmrzku do nedaleké mlékárny a samo na též na pořádný oběd. Ten si tu dáte na mnoho způsobů. Za raketu a skvěle v Cattaleyi, za míň a furt skvěle v italské restauraci a tradičně, dobře a levně v restauraci Na Rozcestí. Aby to nevypadalo, že pronajímám přespání po jídle, tak tu je pořád co dělat. Ale jídlo je život.

Pokud chcete místo, kde budete mít trochu klidu a nájem lacinější než operák na podprůměrné auto, je to pro vás jako stvořené.

Cena: 10.000,- Kč/měsíc, včetně zimních měsíců.
Služby: elektřina dle spotřeby.
Jistota: 30:000,- Kč.
Poplatek RK: 10.000,- Kč + DPH.

Podmínky:
Chceme abyste se o chatu starali, jako by byla vaše vlastní.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu chat v Čeladné.