Prodej rodinného domu, Třešť, Franze Kafky, 500 m2

Franze Kafky, Třešť

5 399 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 730 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaFranze Kafky, Třešť
ID23159
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná500 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy420 m2
Podlahová plocha500 m2
Plocha nemovitosti889 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Třešti

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Třešť, na ulici Franze Kafky. Tento přízemní objekt s přilehlými hospodářskými budovami v současné době prochází kompletní a nákladnou rekonstrukcí, která poskytne budoucímu majiteli moderní a komfortní bydlení. Součástí prodeje je také stavební materiál k dokončení dalších úprav. Nad obytnou částí se nachází prostorná půda, která nabízí velký potenciál pro vybudování dalších pokojů či samostatné bytové jednotky.

Dům je napojen na všechny dostupné inženýrské sítě v obci a díky své rozloze a uspořádání poskytuje dostatek prostoru nejen pro rodinné bydlení, ale také pro podnikání. Kombinace bydlení s podnikáním je zde ideální volbou, ať už máte zájem zřídit penzion, malou provozovnu, nebo jinou podnikatelskou aktivitu. Prostorné hospodářské budovy mohou být přizpůsobeny různým komerčním účelům.

Velkou výhodou je strategická poloha domu. Obec Třešť nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, zdravotnických služeb a kulturního vyžití. Díky výborné dopravní dostupnosti do nedalekého krajského města Jihlava, které je vzdáleno pouhých 20 minut jízdy, je zajištěna snadná dostupnost pracovních příležitostí, obchodních kontaktů i širších služeb.

Společnost Swiss Life Select a.s. Vám navíc nabízí profesionální poradenství při zpracování hypotéky na míru, včetně nezávislého porovnání nabídek finančních institucí. Díky našim exkluzivním podmínkám a dlouholetým zkušenostem s trhem můžete mít jistotu, že pro Vás najdeme to nejlepší financování a pomůžeme vyřídit všechny potřebné náležitosti.

Pro více informací kontaktujte makléře. Objekt je volný ihned a připraven k Vašim plánům.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třešti.