Prodej bytu 3+1, Praha - Staré Město, Dlouhá

Dlouhá, Praha - Staré Město, Praha 1

Cena na vyžádání

cena vč. provize RK, přávního a hypotečního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení6120
AdresaDlouhá, Praha - Staré Město, Praha 1
IDDL0980
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji světlý byt v osobním vlastnictví, dispozice 3+1, výměře 77,73 m2, ve 3. patře historického cihlového domu bez výtahu.
Byt se nachází v samém centru Prahy 1, v oblasti Starého Města.
Bude vyžadovat rekonstrukci jednotlivých pokojů, kuchyně, koupelny a WC. Elektřina v mědi a plastové stoupačky renovovány před 6 lety.

Legenda místností: obývací pokoj (24 m2),kuchyně (9 m2), ložnice (17 m2), dětský pokoj (9m2), koupelna s vanou (2,7) a samostatná toaleta (1 m2), vstupní hala (11m2), komora (4m2), k dispozici je rovněž sklep (2m2).

Dům prošel revitalizací vnitřních prostor, vedení kanalizačních a vodovodních stupaček a obnovy elektroinstalace.
Nízké měsíční náklady na bydlení 6100,- Kč za tři osoby včetně fondu oprav.

Aktuálně je byt obsazen nájemníky.

Luxusní umístění této bytové jednotky s výhledem na krásy Starého Města, Pražského Hradu a Petřína. V pěším dosahu množství luxusních restaurací, kulturních památek, divadel a další kulturní nabídkou. Obchodní centrum Palladium na náměstí Republiky uspokojí veškeré obchodní potřeby a zároveň umožní snadný přístup ke stanice metra "B".

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a lze tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám ke koupi zdarma pomůžeme vyřídit a to za těch nejlepších tržních podmínek.

Vřele doporučuji.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1.