Prodej bytu 2+kk, Praha - Libeň, Pod Labuťkou, 37 m2

Pod Labuťkou, Praha, Libeň

5 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Labuťkou, Praha, Libeň
ID00574
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná37 m2
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady23 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti116 kWh/m2 za rok
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
DopravaVlak, MHD
VodaVodovod

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje bytu o dispozici 2+kk s předzahrádkou, ul. Pod Labuťkou, Praha 8 – Libeň. Byt je umístěn v suterénu zrekonstruovaného bytového domu.

Byt o vnitřní výměře 36,8 m2 s předzahrádkou o výměře 23,8 m2 je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní chodba a koupelna se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je možný vstup na předzahrádku (anglický dvorek), která je orientována na sever. Ložnice má světlík v úrovni ulice, na druhé straně bytu pak obývací pokoj ústí francouzským oknem do vnitrobloku, který je pod úrovní ulice. Na podlaze v obytných místnostech je PVC, v koupelně je položena dlažba. Měsíční poplatky za byt jsou ve výši 3 108,- Kč + zálohy na elektřinu. Vytápění objektu zajišťuje centrální plynový kotel v domě. Byt prošel v roce 2024 rekonstrukcí související s hloubkovou izolací budovy.

Skvělá dopravní dostupnost, v pěší vzdálenosti se nachází zastávka MHD (4 minuty busem či trolejbusem na metro B – Palmovka nebo metro C – Prosek) i zastávka tramvaje pro celkem 8 denních linek. Autem se lze snadno dostat do centra města i ven, např. po výpadovce Liberecká na dálnici D8 nebo na vnitřní pražský okruh.

V místě naleznete vše potřebné, plnou občanskou vybavenost doplňují široké možnosti sportovního a kulturního vyžití na dosah. Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.