Prodej bytu 4+kk, Liberec, Šafaříkova

Šafaříkova, Liberec - Liberec II-Nové Město

8 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 079 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠafaříkova, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID167
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku o dispozici 4+kk a výměře 100,9 m2 v řadovém rodinném domě a s podílem id. 1/2 zahrady na Keilově vrchu, v ulici Šafaříkova v Liberci, s malebnými výhledy do zeleně a na Ještědský hřeben. Mezonetová jednotka prošla v 2.NP kompletní rekonstrukcí - byla osazena nová kuchyňská linka vč. spotřebičů, nová koupelna a WC, položeny nové dřevěné podlahy, pod nimiž je v celém bytě natažené elektrické podlahové topení s ovládáním pro každý obytný pokoj zvlášť. Půdní vestavba je de facto novou výstavbou - původně nebyla půda využívána jako obytný prostor, došlo k přepříčkování, bylo postaveno nové dřevěné schodiště z 2.NP. Dále byla nově natažena elektřina jak v bytě, tak na chodbě domu, pokoje byly vyštukovány a nově vymalovány, osazeny byly nové dveře a obložky. Dům má (kromě střesních oken) osazena plastová okna.

Střecha byla nově dělaná před 5 lety - bylo provedeno nové bednění, nová izolace, střecha je odvětrávaná, s novou krytinou. V rámci nynější rekonstrukce bylo dodáno 35 cm tepelné izolace, parotěs, sádrokarton a nová střešní okna Velux. V obývacím pokoji je zaslepen průduch do komína pro tento byt (vyvložkován) pro případná kamna.

K podílu na domě přináleží podíl ve výši id. 1/2 na zahradě za domem (navazující pozemek, s nímž tvoří zahrada logickou část, je městský). Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, vestavnou lednicí, myčkou a troubou (jež funguje též jako mikrovlnná trouba). V prvním podlaží bytu se nachází koupelna se sprchovým koutem, v obou patrech je WC s umývátkem. O ohřev vody se stará bojler, internet je možné do bytu dovést vzduchem či kabelem, který je vyveden v prvním podlaží bytu naproti bytovým dveřím. Parkovat je možné před domem. Dodaný PENB (Průkaz energetické náročnosti budovy) ukazuje třídu nemovitosti G.

Cena bytu vč. podílu na zahradě činí 8 200 000 Kč. V ceně je započítána již i provize realitní kanceláře a právní servis vč. advokátní úschovy.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Liberci.