Prodej rodinného domu, Stehelčeves, 208 m2

Stehelčeves

8 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 41 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStehelčeves
IDN107514
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti208 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Stehelčevsi

Popis

Čtrnáct minut od metra "B" Zličín, patnáct minut na metro "A" Veleslavín, devět minut od letiště, pět minut na Kladno. Dvě minuty od exitu 9 na D7. Dálnici ale neslyšíte. Tato nemovitost je šikovně krytá kopečky a přírodou kolem sebe. Pořiďte pro svou rodinu tuto novostavbu, velmi prakticky a vkusně řešenou, kvalitně postavenou, se zahrádkou, na kterou nefouká. V přízemí je prostorná vstupní hala, koupelna s vanou a WC, prostorný obývák s kuchyní, schodištěm a vstupem na zahradu. V patře jsou 2 střední a jedna veliká ložnice, samozřejmostí je druhá koupelna. Jelikož se jedná o krajní dům, lze parkovat na svém pozemku a také lze projet až na zahradu.
Doporučujeme Vám prohlídku. S financováním rádi pomůžeme.

Fotografie, kde je použit nábytek jsou vizualizace reálných prostor, tzn.návrh nábytku do skutečné fotografie prázdných místností. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107514.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi.