Pronájem bytu 3+kk, Praha - Holešovice, Strossmayerovo náměstí

Strossmayerovo náměstí, Praha - Holešovice, Praha 7

38 000 Kč
/za měsíc
+ služby 2.000, Kč/měs. + elektřina dle vlastní spotřeby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStrossmayerovo náměstí, Praha - Holešovice, Praha 7
ID0001207
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Moderní a prostorný byt 3+kk (93 m2) po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci přímo na Strossmayerově náměstí v klidnější ulici s výhledem na kostel sv. Antonína.
Byt je situován ve 2. NP (1. patře) revitalizovaného cihlového domu s výtahem a nabízí komfortní bydlení v atraktivní lokalitě Letné, Praze 7 Holešovicích díky blízkosti Letenských sadů, Stromovce a především vynikající dopravní obslužnosti metro C (Vltavská) cca 5 min. pěší chůzí a několik linek tram směr centrum + metro B.

Dispozice bytu nabízí 2x samostatný pokoj (16 a 18 m2), obývací pokoj s kuchyní (26 m2) vybavenou veškerými spotřebiči (vestavná lednice + mrazák; el. varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, myčka). Celý byt je velmi vzdušný, propojen se vstupní halou prosvětlenou oknem a s velkými úložnými prostory. Moderní koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem a technickou místností pro pračku/sušičku apod.

Lokalita je oblíbená pro svou polohu v blízkosti Vltavy, centra a přitom na dosah parkům Letenské sady, Stromovka a především pro samotný "život na Letné" množství kaváren, restaurace, artových obchodů a zajímavých kulturních možností galerie, divadlo, kino Bio Oko apod. Nechybí pro rodiny i mateřské, základní nebo umělecká škola (ZUŠ).

Byt je nabízen částečně vybavený k dispozici pohovka, jídelní stůl + židle, vestavné šatí skříně, 2x postel. Dřevěná okna, vinylové podlahy, dlažba v koupelně.
Elektrický kotel v bytě pro ohřev tepla a vody.

Doporučuji prohlídku. Byt k nastěhování od 1.11.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!