Prodej rodinného domu, Žáky, 1636 m2

Žáky

12 550 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 59 810 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽáky
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1636 m2

Origo partneři v Žákách

Popis

Exkluzivně Vám nabízím krásný velmi prostorný bungalov, novostavbu z roku 2021 v obci Štrampouch pouze 6 km od Čáslavi. V obci mateřská škola, dětské hřiště, fotbalové hřiště a pohostinství.

Dům je umístěn na krásné rozlehlé zahradě o výměře 1636 m2 a samotný dům disponuje 181 m2 užitné plochy o dispozici 5+1 s koupelnou, 2 toaletami, technickou místností a terasou.

Novostavba je vybavena fotovoltaikou a součástí kupní ceny je mobilheim s vlastním odděleným vstupem a oploceným pozemkem, který můžete využít dle svých představ pro hosty, pro krátkodobé či dlouhodobé pronájmy, nebo jednoduše prodat a zpeněžit.

Bungalov byl postaven z tvárnicových dutých cihel Ecoton (30 cm), zateplení provedeno polystyrenem (14 cm), strop zateplen vatou o tloušťce 40 cm, plastová okna trojskla, střecha z pálené tašky Terran. Topení je řešené elektrickým kotlem s podlahovým vytápěním, v obývacím pokoji můžete využít i krbová kamna. Fotovoltaika s vysokou pořizovací cenou dodává elektřinu do celého domu a téměř 9 měsíců v roce plně nahradí klasický odběr elektřiny. Elektrokotel a příslušenství k fotovoltaice je umístěné v technické místnosti, kde je i další umyvadlo, toaleta a menší prostor pro další technické zázemí. Dům je napojen na kanalizaci a obecní vodovod.

Interiér domu je rozlehlý a zároveń útulný, tam kde rodina tráví nejvíce času, je nejvíce prostoru. Samotný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem má 61 m2. Odtud je vstup na krytou terasu o výměře 18 m2.

Dětské pokoje, ložnice a další prostory mají následující výměry:

pokoj 1 (14,45 m2), pokoj 2 (12,75 m2), pokoj 3 (24,95 m2), pokoj 4 (15,16 m2). Dále technická místnost (10,16 m2), koupelna (12,75 m2), chodba (14,02 m2), vstupní chodba (9,16 m2), přístřešek před vstupem do domu (13,80 m2).

Kuchyňská linka značky Hoka interiér je vybavena vestavěnými spotřebiči - myčka, trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba - vše Electrolux a digestoř Kluge.

Koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem, bidetem a toaletou.

Dále součástí kupní ceny je nadzemní bazén s pískovou filtrací, zahradní domek, skleník a nádrž na dešťovou vodu (10m3).

Na domě jsou třeba dokončit pouze okapové svody a položení zámkové dlažby na terase (veškerý materiál je v domě připravený a je též součástí ceny).

Obec Štrampouch je malebná obec s krásnou přírodou v okolí. Cesta lemující zahradu domu vede přímo k lesu, najdete zde spoustu obnovených cest k pěší turistice, běhu, na kolo apod.

Dům lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám též v případě potřeby můžeme pomoci.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte a ohledně domluvení prohlídek volejte kdykoliv i o víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žákách.