Prodej rodinného domu, Neuměřice, 802 m2

Neuměřice

9 300 000 Kč
/za nemovitost
cena za výstavbu domu včetně pozemku 802 m2 a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem
Hypotéka od 44 321 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNeuměřice
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti802 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Neuměřicích

Popis

Přímé vlakové spojení Neuměřice, okr.Kladno - Praha, Masarykovo nádraží v ranních hodinách, s odjezdem v 6,47 hod. - příjezd do Prahy v 7,37 hod. Zpět z Prahy přímé spojení odpoledne. Ostatní vlakové spoje v průběhu dne do Prahy (nádraží Holešovice, Praha hlavní nádraží, Masarykovo nádraží) s přestupem v Kralupech nad Vltavou., vždy do hodiny v Praze.
Autobusové spojení je přes Slaný do Prahy - Veleslavín, Divoká Šárka. Dálniční sjezd R7 v Knovízi - 9 km. Dálniční sjedz na D8 - 9 km.

Nabízíme v této lokalitě výstavbu přízemních bungalovů L s atriem na pozemcích od 802 - 871 m2. Lokalita se nachází na jižním svahu v nejvyšším místě v Obci s krásným výhledem. Jde o zděné stavby energeticky úsporné ve vyšším standardu, s tepelnými čerpadly voda-vzduch, teplovodní podlahové topení s optimálním teplotních spádem 30/40 s výraznou úsporou spotřeby elektrické energie na vytápění a ohřev TUV, okna s trojskly. Domy budou navrženy dispozičně 5+kk o obytné ploše 107 m2 a zastavěné ploše 133 m2. Domy je možné dále i rozšířit za klientský příplatek. Klienti se stávají vlastníky pozemku před zahájením výstavby projektu.

Cena je za výstavbu domu včetně pozemku 802 m2 a komunikace, inženýrských sítí a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru domu (koupelna, WC, podlahové krytiny, interiérové dveře - materiál a práce). Dokončení interiéru od naší společnosti je za cenu 300 tis.Kč vč.DPH.

Harmonogram výstavby infrastruktury IS a komunikace, výstavba RD :

- září 2024 zahájení prodeje a nezávazné rezervace
- říjen 2024 uzavření rezervačních smluv
- duben 2025 převod pozemků na klienty, pozemek 802 m2 za cenu 1,8 mil.Kč
- květen 2025 zahájení výstavby infrastruktury IS a komunikací v lokalitě dle uzavřené Smlouvy o dílo, cena 1,75 mil.Kč, splátkový kalendář s úhradou dle jednotlivých etap prostavěnosti
- podíl na komunikaci ve výši 1/9 je v ceně 400 tis.Kč
- červen 2025 zahájení výstavby RD, dokončení výstavby RD na jaře 2026.


Obec Neuměřice je sportovně zaměřena - najdete zde fotbalový stadión a dále fotbalové hřiště s umělou trávou, dětská hřiště, venkovní posilovny, diskogolf.

V Obci je MŠ. ZŠ je vedle v Obci Zvoleněves 3km, ve Velvarech 3km, v Olovnici 1 km, v Kralupech 9 km.

Zajištujeme hypotéční poradenství u financování koupě pozemku a výstavby RD a dále i profesionální prodej stávajících nemovitostí klientů, kterými se bude hradit koupě pozemku a výstavba RD.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Neuměřicích.