Prodej chaty, Nespeky, Nad Úvozem, 232 m2

Nad Úvozem, Nespeky

1 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 9 484 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad Úvozem, Nespeky
ID21177
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti232 m2

Origo partneři v Nespekách

Popis

Chata se nachází v obci Nespeky, ležící jihozápadně od Prahy, s pohodlným dojezdem na kraj města (Praha 4) za přibližně 30 minut. Tato zděná a podsklepená chata o velikosti cca 30 m2 je dispozičně řešena jako 1+1 s verandou (pokoj, kuchyň, veranda a toaleta). K chatě patří vlastní pozemek o výměře 232 m2. Na pozemku je vrtaná studna, která přivádí vodu do sklepa, připravenou k rozvedení do chaty. Chata má zavedenou elektřinu a je vybavena jímkou. Příjezdová cesta je obecní, což zajišťuje pohodlný přístup k chatě a umožňuje parkování přímo na vlastním pozemku.

Exkluzivní nabídka zděné rekreační chaty v oblíbené lokalitě Nespeky, v tiché slepé ulici. Chata z roku 1951 byla majiteli užívána a průběžně udržována. Chata má vlastní vrtanou studnu na pozemku s možností snadného zavedení vody do chaty, jímku, zavedenou elektřinu (veškeré aktuálně funkční rozvody byly instalovány před 8 lety), obecní příjezdová cesta.
Chata sestává z předsíně, prosklené verandy, WC s dostatkem prostoru na vybudování koupelny, obytné kuchyně s funkčními krbovými kamny a velmi prostorné ložnice. Chata je podsklepena.

Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 232 m2 se zahradou a možností vjezdu na pozemek. Na pozemku lze postavit menší domek kolem 50 m2, s možností trvalého bydlení jako okolní domy.

Řeka Sázava je 500 metrů od chaty a nabízí možnosti rybaření, koupání a dalších aktivit. Klidné prostředí, krásná okolní příroda a vyborná dopravní dostupnost. Autobusová zastávka 7 minut chůze, spojení na metro Budějovická. Autem 30 minut do Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Nespekách.