Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Moskevská

Moskevská, Karlovy Vary

11 355 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně vybavení.
Hypotéka od 54 115 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMoskevská, Karlovy Vary
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Balkon

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Představujeme jedinečnou příležitost v Karlových Varech!

Jste připraveni objevit svůj vysněný domov? Jsme velmi rádi, že vám můžeme představit výjimečnou nemovitost, která se nachází v srdci Karlových Varů.


Nejdůležitější informace o nemovitosti:

Prostorné bydlení: Tento promyšleně navržený byt (3+1) na druhém patře se může pochlubit čtyřmi místnostmi, včetně dvou prostorných ložnic, příjemného obývacího pokoje a funkční kuchyně - ideální pro relaxaci i zábavu. Pokoje jsou neprůchodné, byt je řešen společnou předsíní.

Prvotřídní poloha: Dům s výhledem na město a jeho okolí je umístěn v centru Karlových Varů a nachází se jen pár kroků od známých vřídelních pramenů, I všech občanských vybaveností, v dosahu budete mít úřady, školy, školky, lékařské ordinace, autobusové a vlakové zastávky takže si můžete užívat praktičnost i wellness výhod které tato oblast nabízí.

Přívětivé venkovní prostory: Vychutnejte si čerstvý vzduch a malebný výhled ne z jednoho, ale ze dvou soukromých balkonů. Tyto prostory jsou pohodlně přístupné z obývacího pokoje a jedné z ložnic a jsou ideální pro ranní kávu nebo večerní relaxaci.

Kontaktujte nás ještě dnes a naplánujte si prohlídku a udělejte první krok k tomu, aby se tento nádherný byt stal vaším domovem!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.