Prodej chaty, Ptení, 573 m2

Ptení

1 070 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 099 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPtení
IDPCH 216
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti573 m2

Origo partneři v Ptení

Popis

Rekreační samostatně postavená chata s obytným podkrovím, s travnatou zahradou s několika ovocnými stromy s orientací na jihovýchod, umístěna v blízkosti obce Ptenský Dvorek na Prostějovsku.

Dispozičně v přízemí: veranda s prosklením řadou oken do zahrady, menší obývací pokoj s posezením a kuchyňským koutem s kamny a plynovým sporákem, okna v přízemí zajištěna dřevěnými okenicemi a veranda se žaluziemi. Do patra se dostaneme po dřevěných schodech. V podkroví je umístěna ložnice s dřevěnými okny na 2 světové strany s okenicemi. V centru obývacího pokoje vystavěn komín s centrálními kamny na dřevo či tuhá paliva. Za chatou je umístěn dřevník se suchým WC a menší skleník. Zahrada je celkově oplocena se vstupní bránou a zadní brankou do lesa.

V lokalitě několika chat se nachází před přední částí plotů travnatá udržovaná plocha pro parkování či jako hrací plocha pro děti, kde za touto plochou protéká Brodecký potok. Místo je dobře dostupné vozem, či na kolech, kdy asfaltová cesta přechází v lesní cestu. V blízké obci Ptenský Dvorek se nacházejí hospůdka, autobusová a železniční zastávka, v dalších blízkých obcích Ptení a Stražisko se nacházejí obchody s potravinami, služby i udržované tradiční koupaliště.

Chata v udržovaném původním stavu nabízí slušné soukromí s několika okolními chatami v sousedství, klidné místo při velmi dobrém dosahu města Prostějova, Plumlova, Plumlovské přehrady či městys Konice a další. Volné po dohodě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ptení.