Prodej rodinného domu, Brno, Podstránská, 89 m2 (ID: 1487494)

Podstránská, Brno

6 199 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 543 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodstránská, Brno
IDN00033
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti89 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme prodej rodinného domu, určeného k celkové rekonstrukci, včetně servisu kolem vyřízení dotačního titulu a případného financování renovace.

Nemovitost se nachází na ulici Podstránská v městské části Brno - Slatina, kdy po rekonstrukci můžeme dosáhnout až 110 m2 podlahové plochy. Vše samozřejmě záleží na přání a možnostech investora.

Kalkulaci rekonstrukce, výši dotace a případné podmínky úvěru jsou uvedeny ve fotogalerii tohoto inzerátu.

Nabízíme Vám následující servis od koupě nemovitosti až po závěrečné vybavení interiéru dle představy klienta:

- ZAJIŠTĚNÍ NÁKUPU NEMOVITOSTI - Naši specialisté zajistí veškeré financování pro nákup Vaší vysněné nemovitosti a vyřídí za Vás veškerou dokumentaci potřebnou k realizaci

- Administrace povolení a žádostí - Starosti s byrokracií nechte na nás. Zajistíme všechna potřebná povolení pro váš projekt, rychle a bez zbytečných komplikací.

- Výstavba a rekonstrukce - Naši odborníci zajišťují kvalitní výstavbu a rekonstrukci s důrazem na detail, efektivitu a dlouhodobou spokojenost.

- Zajištění nejvyšší možné dotace - Pomůžeme vám získat maximální dostupné dotace, abyste mohli investovat do udržitelných řešení s minimálními náklady.

- Projektová dokumentace - U nás získáte kompletní řešení vašich energetických potřeb. Od prvního nápadu po finální realizaci - vše pod jednou střechou.

Dům napojen na veškeré IS, občanská vybavenost v okolí.

Pro další informace, nebo zajištění osobní prohlídky nemovitosti, nás prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.