Prodej vily, Předboj, K Parku, 1019 m2

K Parku, Předboj

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Parku, Předboj
IDN689
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1019 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Předboji

Popis

Jen pár hodin vás dělí od prohlídky nízkoenergetické vily s jedinečnou atmosférou, která naplňuje vizi prémiového
bydlení, a to vše bez ztráty času s výstavbou či rekonstrukcí.

Moderní architektura, špičkové vybavení, prémiové technologie bez známek amortizace a v dokonalém stavu.

Praktickou stránku bydlení podtrhuje uživatelsky příjemná dispozice 6+kk. Přízemí je především zónou dění, která poskytuje komfortních 102 m² s propojením na terasu, která je jedním z největších benefitů nemovitosti. Druhé podlaží nabízí 98 m² rozdělených aktuálně na hlavní ložnici s 30 m² a dále tři neprůchozí pokoje a samostatnou koupelnu (půdorys a jednotlivé uspořádání vám zašlu na vyžádání, celkem je však k dispozici 259 m²).

Interiér nese designovou stopu současných trendů, prolínají se zde jemné světlé barvy doplněné o černé prvky v kombinaci s masivní dřevěnou podlahou. To vše je korunováno o prémiové značky.

Příjemné světlosti interiéru napomáhá větší míra prosklení a také orientace domu, díky níž si užijete překrásné západy slunce na venkovní terase, které dominuje dvanáctimetrový bazén se slanou vodou usazený do bílé dlažby, která terase propůjčuje jedinečný vzhled. Zásadní proměna ale přichází ve večerních hodinách, kdy vila vynikne díky kompletnímu nasvícení zahrady, včetně možnosti posezení u krbu s lávovými kameny za doprovodu špičkového audia Bowers & Wilkins.

Nemovitost je technologicky na velmi vysoké úrovni a poskytuje uživateli maximální komfort, který zajišťují moderní technologie v podobě pasivního chlazení, podlahového vytápění, rekuperace vzduchu s udržováním jeho stále vlhkosti, úpravny vody Watex, hliníkovými okny s trojskly, předokenním stíněním, tepelným čerpadlem s geotermálním vrtem nebo přípravou pro FTV. Snadné ovládání inteligentní domácnosti LOXONE s možností individuálního nastavení včetně rozšíření, a to díky kompletní přípravě plnohodnotného kabelového rozvodu.

Nadstandardem vůči ostatním domům v projektu je samostatná zateplená garáž s výškou vjezdu 220 cm (24,5 m²). Garáž je koncipována jako případná kancelář, díky plnohodnotným IT rozvodům a dostatečným rozvodům elektro. Car port i garáž disponují přípravou pro dobíjení elektromobilu. Pro parkování je k dispozici celkem cca 100 m².

Zahrada je osazena vzrostlou zelení pro vyšší míru soukromí. Samozřejmostí je závlaha včetně trojice retenčních nádrží. Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště s dostatkem prostoru pro pohyb a pro milovníky gastronomie je určena zadní část zahrady s místem pro pěstování vlastní zeleniny.

Příjemným benefitem jsou pohodové sousedské vztahy a vysoká míra bezpečí díky kompletnímu zabezpečení nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Předboji.