Prodej bytu 2+1, Ostrava - Vítkovice, Kutuzovova, 90 m2

Kutuzovova, Vítkovice

1 Kč
/za nemovitost
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKutuzovova, Vítkovice
ID1469/4500
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná70 m2
Patro2. z 3
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Plocha nemovitosti70 m2
Plocha zahrady122 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

Předmětem nabídky je nově, moderně a především vkusně zrekonstruovaná (2022) a rozměrově nadstandardní, bytová jednotka o podlahové ploše 70 m2, umístěná ve druhém nadzemním podlaží (1. patro) ze tří, v cihlovém domě s celkem šesti bytovými jednotkami, lokalita Ostrava-Vítkovice, ul. Kutuzovova.

Ostravská čtvrt Vítkovice je také ve světě známá a atraktivní ojedinělým konceptem výstavby, který byl zahájen již koncem 19. století zakládajícími majiteli místních průmyslových podniků Rotschildy, kteří k urbanistické tvorbě přizvali tehdejší vídeňské špičkové architekty.

Komplexní rekonstrukce bytu zahrnuje zejména výměnu oken za kvalitní plastová, SDK podhledy s LED osvětlením v celém bytě, kvalitní sádrové omítky s výmalbou, rozvody elektroinstalace v mědi (s revizí) v celém bytě, rozvody vody a odpadů v plastu, vstupní protipožární dveře, instalaci moderní kuchyňské linky v bílém odstínu se spotřebiči (el. trouba s el. varná deska, myčka, digestoř, lednice ), koupelnu (umývadlo se zrcadlem na DTL skříňce, zapuštěná vana, pračka, sušička), WC Geberit se samostatným vstupem z předsíně, interiérové dveře s obložkami, rozvody pro TV, telefon a internet, podlahy kryté laminátovou plovoucí podlahou v pokojích - v předsíni, sanitě a v kuchyni tvoří podlahy keramická dlažba. Maximální tepelný komfort zajišťuje podlahové vytápění. Okna bytu jsou situována na dvě světové strany (jihozápad-severovýchod).

Nedílnou součástí prodeje je sklepní kóje o ploše 20 m2 a možnost využití společných prostor.

Ohřev teplé vody řeší el. bojler. Úložný prostor v bytě nabízí prostorná šatna při vstupu do dětského pokoje.

Samotný bytový dům, který disponuje širokými, masivními zdmi (ostrá cihla) je průběžně v letech postupně rekonstruován.

Výhodou nabídky je mimo jiné také společná zahrada na pozemku před domem s možností grilování či společnému trávení času s dětmi apod. Byt je připraven k nastěhování dle dohody. Velice nízké měsíční náklady na bydlení (bude upřesněno později).

Dům se nachází v klidné části městské zástavby v krátkém dosahu pěší chůzí do míst se spoustou zeleně (Sad Jožky Jabůrkové), kde se místním obyvatelům nabízí příležitosti pro relaxaci a procházky v přírodě. V blízkosti domu zastávky autobusů MHD a veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, zdravotní středisko, nemocnice, škola, mateřská školka, kulturní život). Velmi příjemné bydlení v klidné části obce s bezproblémovými sousedy.

V případě zájmu Vám zprostředkujeme financování nového bydlení při výhodných úrokových sazbách. Pro prohlídku bytu a více informací kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě.