Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, náměstí Jiřího z Poděbrad (ID: 1487809)

náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3 - Vinohrady

49 800 Kč
/za měsíc
+ fixní služby EUR 125/osoba/měsíc + plyn a elektřina, kauce: 2 nájmy, neplatíte provizi
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanáměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3 - Vinohrady
IDA09745
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nájemce neplatí provizi. Nově kompletně zrekonstruovaný, exkluzivní, 2ložnicový, klimatizovaný, nezařízený (nebo po dohodě zařízený) byt se 2 koupelnami k pronájmu, 3+kk, 93m2, s malým balkonem, situovaný ve 3. patře kompletně zrekonstruovaného secesního domu s výtahem.

Budova se nachází na náměstí Jiřího z Poděbrad, v těsné blízkosti zastávky tramvají a stanice metra, blízko obchodů, kaváren a restaurací a nedaleko Riegrových Sadů a obchodního centra Flora.

Dispozice bytu: vstupní předsíň s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s jídelní částí a otevřenou, plně vybavenou moderní kuchyní se spotřebiči, dvě ložnice, dvě koupelny (jedna s vanou, umyvadlem a toaletou druhá se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou), prádelna a malý balkon.

Dubové parkety a dlažba. Klimatizace, závěsy na oknech, pračka, sušička, vestavěné skříně, bezpečnostní vstupní dveře, plynový kotel. K bytu náleží jedno garážové parkovací stání 350m od domu. Byt je nezařízený, ale může být po dohodě pronajat zařízený za vyšší nájemné.

Byt je vhodný pro nájemce bez domácích zvířat. Pouze dlouhodobý pronájem minimálně na 2 roky.

Kauce: 2 měsíční nájmy. Nájemné: EUR 2.033 (platba nájmu v EUR; cca 49.800, Kč) + fixní služby EUR 125 (cca 3.000, Kč)/osoba/měsíc + plyn a elektřina (převod na nájemce). Nájemce neplatí provizi.

K dispozici: od listopadu 2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 3.