Prodej bytu 4+kk, Umm al-Kuvajn, Spojené arabské emiráty

Umm al-Kuvajn, Spojené arabské emiráty

28 299 816 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaUmm al-Kuvajn, Spojené arabské emiráty
ID529934
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

Neopakovatelná příležitost vlastnit kousek ostrovního ráje – prudce moderní byt 4+kk s velkolepou terasou nacházející se v exotických dálkách Spojených arabských emirátů. Selene Beach Residence, prestižní rezidenční projekt, se rozprostírá na přírodním ostrově s impozantní rozlohou 90 milionů čtverečních stop. Tento exkluzivní komplex je ztělesněním bydlení budoucnosti, které je v dokonalé symbióze s okolní nedotčenou přírodou. 


Luxusní byt 4+kk o rozloze 200,6 m² představuje moderní design 21.století. Srdcem bytu je vzdušný open space prostor, kde se vstupní chodba plynule přeměňuje na velkolepý obývací pokoj propojený s jídelnou a nadstandardně prostornou moderní kuchyní. V bytě se nachází tři majestátní ložnice, každá vybavená šatnou. Hlavní ložnice nabízí navíc i vlastní koupelnu. Dále se zde nachází druhá koupelna, samostatná toaleta a technická místnost. Nezapomenutelným prvkem bytu je jeho impozantní terasa o rozloze 79,4 m², která poskytuje ideální místo pro relaxaci, grilování nebo venkovní posezení s přáteli. Tento byt je vybaven prvotřídními materiály a nejmodernějšími technologiemi, které splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů. 


Selene Beach Residence se nachází na jedinečném místě, na ostrově Siniya, a je strategicky situovaná v dosahu hlavních dopravních uzlů – 50 minut od Business Bay a mezinárodního letiště v Dubaji a jen 10 minut od ostrova Marjan, čímž nabízí dokonalou harmonii mezi rušným městským životem a poklidným pobřežním útočištěm. Oslňující bílé pláže a zářivě modré vody jsou jedním z mnoha lákadel této lokality. Na své si přijdou milovníci adrenalinových vodních sportů, rozlehlých golfových hřišť, nákupů v exkluzivních buticích na retailovém bulváru i gurmánských zážitků v prvotřídních restauracích a kavárnách. To vše doplňuje živá marina, romantická laguna a mnoho dalšího. Nechte se okouzlit touto oázou klidu a nekonečných možností.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.