Prodej bytu 2+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1488101)

Nesebar, Bulharsko

2 020 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14734
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám ke koupi apartmán o dispozici 2+kk v oblíbeném komplexu na Slunečním pobřeží, jen 450 metrů od písečné pláže. Apartmán se nachází v pátém patře šestipatrové cihlové budovy s výtahem. Celková plocha činí 56,24 m² a užitná plocha 50,48 m². Je připraven k okamžitému nastěhování a díky své výhodné poloze je vhodný pro celoroční bydlení i pro krátkodobé pronájmy.

Dispozice a vybavení:
Apartmán zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s příjemným výhledem. Součástí komplexu jsou tři bazény, restaurace, recepce a krásně upravená zahrada, která poskytuje prostor pro relaxaci. Celý areál je zabezpečen 24hodinovou ostrahou a kontrolovaným přístupem, což zajišťuje maximální bezpečnost.

Lokalita:
Komplex se nachází v blízkosti všech potřebných služeb – v docházkové vzdálenosti jsou obchody, supermarkety, restaurace, školy, pošta a zdravotnická zařízení. Výborné dopravní spojení je zajištěno prostřednictvím městské hromadné dopravy a pravidelných autobusových linek. Pro milovníky procházek a večerní zábavy je nedaleko oblíbená pobřežní promenáda s množstvím kaváren, barů a stánků s místními specialitami.

Poplatek za údržbu:
Roční poplatek činí 15,2 €/m², což odpovídá standardu vysoké kvality služeb, které tento komplex nabízí. Díky poplatku je zajištěna pravidelná údržba bazénů, zahrad, společných prostor a bezpečnostní služby.

Proč investovat do nemovitosti na Slunečním pobřeží?
Sluneční pobřeží je největším a nejvyhledávanějším letoviskem na bulharském Černomoří. Díky své osm kilometrů dlouhé písčité pláži a širokému spektru volnočasových aktivit se stává ideální destinací jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé lidi hledající zábavu a aktivní odpočinek. Letovisko je známé svou pulzující atmosférou, moderní infrastrukturou a mnoha kulturními akcemi během letní sezóny. V okolí se nachází také slavný aquapark Action, který je jednou z hlavních atrakcí této oblasti.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej, pronájem a správu nemovitostí na bulharském pobřeží. Díky našemu hlubokému lokálnímu zázemí a dlouholetým zkušenostem poskytujeme kompletní služby při koupi i následné správě nemovitostí. Nabízíme vám pouze ověřené a kvalitní nemovitosti v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Pomůžeme vám vybrat ideální investici podle vašich požadavků a přání, aby vaše prostředky zůstaly hodnotné a přinesly maximální návratnost.

O Bulharsku:
Bulharsko je dynamicky se rozvíjející zemí, členem Evropské unie, která nabízí skvělé investiční příležitosti v oblasti realit. Díky své atraktivní poloze na pobřeží Černého moře a nízkým nákladům na život se stává vyhledávanou destinací pro investory a milovníky přímořského bydlení. Výhodné daňové podmínky a rostoucí poptávka po nemovitostech činí z Bulharska ideální místo pro investici do ... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.