Pronájem bytu 3+kk, Praha - Michle, Budějovická

Budějovická, Praha - Praha 4

32 000 Kč
/za měsíc
Poplatky: 8 000 Kč, zahrnují elektřinu, vodu, plyn a internet
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBudějovická, Praha - Praha 4
ID2557
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný a útulný mezonetový byt 3+1 o rozloze 98 m², který je situován v 1. podlaží cihlového domu v atraktivní a vyhledávané lokalitě Krč, Praha 4, nedaleko metra C Kačerov. Velkou výhodou je strategické umístění v širším centru Prahy s veškerou občanskou vybaveností a výborným dopravním spojením do centra města.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem a samostatnou neprůchozí ložnicí s orientací na jih, koupelnou se sprchovým koutem, odděleným WC, komorou a vstupní chodbou. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, včetně lednice s mrazákem, myčky, plynového sporáku, el. troubou a digestoří, navíc se dodělává kuchyňská deska. V podzemním podlaží se nachází další samostatná ložnice s kumbálem a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v září 2024, a je připraven k nastěhování od 1. listopadu. Disponuje plastovými okny se žaluziemi a v obýváku a ložnici je klimatizace na dálkové ovládání. Vytápění je zajištěno ústředním plynovým kotlem a veškeré energie jsou přesně zúčtovatelné.

Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!