Prodej rodinného domu, Prostějov, Rudolfa Těsnohlídka, 249 m2

Rudolfa Těsnohlídka, Prostějov

9 500 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRudolfa Těsnohlídka, Prostějov
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti249 m2
Garáž

Origo partneři v Prostějově

Popis

Nabízíme vám ke koupi RD v Prostějově, na ulici Rudolfa Těsnohlídka, v řadové zástavbě, cihla, třípodlažní, orientace S + J, objekt podsklepen, ZP = 155 m2, s celkovou dispozicí 4+1, v přízemí 1+1, kuchyně, 1 pokoj, v pokoji krbové vytápění s rozvody tepla do 1.P., lodžie, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a ohřevným žebříkem a podlahovým vytápěním, komora.

V 1.P. dispozice 3+0, chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, lodžie směrem do zahrady.

Z přízemí do patra nainstalován výtah pro ZTP.

Před domem předzahrádka a konstrukce výtahu na terasu přes vchodem do domu.

Plastová okna, dveře masív, podlahy parkety, španělská dlažba keramika. Vytápění plynem (kotel) a krbem (na TP). Ohřev vody kvadrikou (plynovým bojlerem).

1.P. a koupelna s WC v přízemí po kompletní rekonstrukci, nové odpady, nová elektřina, nové vnitřní omítky, sádrokartony, stropy, parkety.

Ve sklepních prostorách garáž, technická místnost s plynovým kotlem a kvadrikou na ohřev vody, prádelna, komora, spíž, sprchový kout, dále místnost k libovolnému využití, malá místnost pod schody, zimní zahrada, uzavřená místnost se studnou sklepem pod úrovní terénu, vchod na zahradu. Celé sklepní prostory po rekonstrukci.

V domě garáž a před domem jedno garážové stání.

Zahrada o výměře 91 m2, využívaná k pěstování plodin a k rekreaci, zakončená dřevěným domkem.

Objekt zastřešen rovnou střechou s 3 roky starou izolací.

Dům se nachází v klidné části obce, se snadnou dostupností k cyklistickým stezkám, Krasickému rybníku či Plumlovské přehradě. Cena 9,5 mil. Kč + provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově.