Prodej rodinného domu, Mělník, Sokolská, 93 m2

Sokolská, Mělník

3 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 871 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSokolská, Mělník
ID13700
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy85 m2
Podlahová plocha93 m2
Plocha nemovitosti269 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaMHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Mělníku

Popis

Nabízím k prodeji dům 2+1 v klidné lokalitě obce Mělník, ulice Sokolská. Částečně podsklepený dům z roku 1932 má dvůr obestavěný skleníky a sklad využívaný jako garáž.

Dispozice domu: v přízemí vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, koupelna, samostatné WC a vstup do sklepa. V patře jeden pokoj a půda.

Napojeno na všechny IS: elektřina, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Na kraji pozemku dělená studna se sousedem. Vytápění radiátory s napojením na plynový kotel.
V blízkosti základní škola a další občanská vybavenost: obchod, školka, restaurace, tenisové kurty a další. Zastávka PID 5 minut pěšky, autem do Prahy za 30 minut.
Možnost financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Více informací na níže uvedeném kontaktu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku.