Pronájem bytu 2+kk, Brno - Nový Lískovec, Oblá, 47 m2

Oblá, Brno, Nový Lískovec

Rezervováno
15 000 Kč
/za měsíc
+ služby pro 3 osoby 5 000 Kč, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaOblá, Brno, Nový Lískovec
ID202414
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná47 m2
Patro2. z 13
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

Preferujete blízkost okolí s plnou občanskou vybaveností? Příjemné výhledy na západní stranu? O tom je přesně byt 2+kk na ulici Oblá v blízkosti areálu Pod Plachtami a také obchodního centra Campus Square. Výměra zrekonstruované bytové jednotky v 2.NP je 47 m2 + sklep 1,5 m2, výhodou uzamykatelná kolárna pouze pro byty na patře včetně prostoru pro kočárky. Výhodou jsou prostorné pokoje, z kterých je díky poloze domu hezký výhled právě JZ stranu do zeleně. Byt je částečně vybaven viz. fotografie. Dispozici tvoří: zádveří s vestavnou sestavou pro uložení věcí, vstupem do koupelny s vanou a pračkou, dále WC zvlášť a z chodby také vstup do pokoje taktéž s vestavěnou skříní. Následně jdete spojovací chodbou do obývacího pokoje spojeného s prostorem kuchyně a jídelní částí vizuálně oddělenou výklenkem, s vybavením: lednicí, troubou, sporákem, včetně jídelního koutu se stolem. Byt je k nastěhování po domluvě ihned, případně od 1.9.2024. Nájem 15 000 Kč + zálohy na služby 5 000 Kč pro 2-3 osoby (lze očekávat spíše přeplatky). Kauce ve výši 1x nájmu (15 000,- Kč) a provize 1 x nájem (15 000,- Kč).
Občanská vybavenost v okolí: těsná blízkost MHD (trolejbus č. 37, 26, 25, pošta, Albert – vše 5 min. cesty, sport. areál fit4all Centrum, tenisové kurty, dále Univerzitní a obchodní středisko Campus (10 min. chůze), ZŠ, MŠ, dětské hřiště, MU Přírod. a Lék. fak, parkování v blízkosti domu (parkovací zóna,, C“)

Tímto Vás zvu na prohlídku bytu, který potěší svou polohou, dostupností a také možností se nastěhovat ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.