Pronájem bytu 1+kk, Nový Jičín, B. Martinů, 30 m2

B. Martinů, Nový Jičín

9 500 Kč
/za měsíc
cena bez el.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaB. Martinů, Nový Jičín
ID335
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná30 m2
Patro3. z 3
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha30 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Topné tělesoRadiátory
Balkon
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Novém Jičíně

Popis

(N335) Tento byt o rozloze 30m2 se nachází v tiché lokalitě na okraji obce Nový Jičín. Byt se nachází na 3. podlaží cihlového domu a je v dobrém stavu. Způsob vytápění je zajištěn pomocí ústředního topení, což zaručuje dostatečný komfort a teplo pro chladné zimní dny.

Byt je vhodný pro jednotlivce nebo mladý pár, kteří hledají moderní a útulné bydlení v klidném prostředí. Disponuje jednou velkou místností, která slouží jako obývací pokoj a ložnice. Dále je v bytě k dispozici kuchyňský kout se sporákem a lednicí a balkón. Byt je částečně zařízen nábytkem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a toaletou.

Z bytu je výhled do vnitrobloku, St. Jičín a okolí. V blízkosti se nachází obchodní centrum Kaufland, lékárna a zastávka MHD, což zajišťuje pohodlný a rychlý přístup ke všem potřebným službám. V případě potřeby je možné využít parkování přímo před domem. Sklep k dispozici není, ale je možné vyžít kolárnu.

Tento byt nabízí ideální možnost pro klidný život v příjemném prostředí. Nájem je dlouhodobý, což zaručuje stabilitu a jistotu pro podnájemce. Nenechte si ujít příležitost bydlet v moderním a útulném bytě v tiché lokalitě na okraji obce Nový Jičín.
Platby: nájem 9500Kč + 1000 Kč elektřina, 9500 Kč kauce, 9500 Kč Rk + pojištění

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Novém Jičíně.