Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Dobrošovská, 250 m2

Dobrošovská, Praha 9

28 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 137 729 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDobrošovská, Praha 9
ID24234
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy187 m2
Plocha nemovitosti300 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hledáte atypickou a výjimečnou stavbu, která uchvátí všechny, kterým o ni řeknete, která nemá konkurenci!, nabízíme k prodeji nádhernou budovu, která zaujme svou architekturou a strategickou polohou. Dům nabízí originální atmosféru dokonalého místa k životu, ve kterém se kloubí pokora k historickému odkazu, respekt k přírodě a potěšení z nadčasového designu s důrazem na čistotu, detail funkcionalistických prvků a preciznost provedení.
hned Na první návštěvě, když si dům pořádně projdete, tak teprve zjistíte, co všechno se s ním dá dělat!

Bydlení pro rodinu, dvougenerační bydlení, dva oddělené byty k pronájmu, bydlení spojené s podnikáním, samostatnou kancelář nebo provozovnu ... to všechno a mnohem více Vám umožní tento dům. který se skládá ze dvou oddělených bytových jednotek, v přízemí je byt 4+1 se vstupem na dvorek a v patře je byt 5+1 se vstupem na terasu která jedinečná svými dechberoucími výhledem a poskytuje ojedinělý prostor k relaxaci, . Ještě před pár měsíci byl dům užíván jako dva oddělené byty. Obě patra totiž mají i samostatné vstupy a dají se tedy používat zcela nezávisle na sobě tak, že se jejich uživatelé vůbec nemusejí potkávat. Velkou výhodou jsou dvě garáže , které Vám zajistí bezstarostné parkování.. K tomu připočítejte, bazén pro letní osvěžení a Zahradu, která je ve velmi pěkném a udržovaném stavu poskytuje dostatek prostoru prorodinná setkání a grilování.
Horní Počernice poskytují velmi širokou škálu občanské vybavenosti. Do 500 m od domu se nachází mateřská a základní škola, umělecká škola a Gymnázium, nákupní středisko se supermarketem Albert. Dále zde naleznete restaurace, obchody, střední odbornou školu, zdravotní zařízení atd. OC Černý Most je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem. Díky dobré dostupnosti MHD a železniční zastávce je snadné spojení do centra Prahy.Cena je již konečná a zahrnuje kompletní nemovitost včetně vybavení. Právní servis a úschovu. Pokud budete chtít využít tuto nemovitost koupi formou hypotečního úvěru ráda Vám nabídnu hypotečního makléře , který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.