Prodej bytu 2+1, Vrchlabí, Horská, 38 m2

Horská, Vrchlabí, okres trutnov

3 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 965 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorská, Vrchlabí, okres trutnov
ID920280
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná43 m2
Patro2. z 8
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha38 m2
Plocha nemovitosti842 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti109 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 2+1 s lodžií a celkové výměře 43 m2, který se nachází v 2. NP/ z 8 v zatepleném panelovém domě s prostorným výtahem v obci Hořejší Vrchlabí.

Jedná se o moderní bydlení po celkové rekonstrukci v klidné části města s velmi dobrou občanskou vybaveností (Ski areál Kněžický Vrch - 950 m nebo Ski areál Bubákov - 700 m, sportoviště, bazén, ZŠ a MŠ, obchody, lékaři atd.).

Za vstupními dveřmi je předsíň, ze které se vchází do koupelny s vanou a toaletou a naproti je šatna, dále do obývacího pokoje se vstupem do lodžie, kuchyně a ložnice. Součástí bytu je kuchyňská linka, která je vybavena vestavěnými spotřebiči. V obývacím pokoji, ložnici a kuchyni jsou plovoucí podlahy, v předsíni, koupelně a šatně dlažba. Dveře (mimo hlavních) zajíždějí do pouzdra ve stěně = úspora místa. Okna jsou plastová s dvojskly a směrují na západní stranu.

Topení je zajištěno vlastním plynovým kotlem pro celý dům a ohřev TUV je pomocí solárních panelů na střeše (nízké provozní náklady!). Dům je napojen na kanalizaci, vodu, elektřinu a dostatečně zateplen, PENB uvádí energetickou třídu C.
V roce 2010 čerpán úvěr na zateplení domu, výměnu oken, novou plynovou kotelnu a výtah ve výši 15 mil. Kč, který bude koncem roku 2024 doplacen. Ve fondu oprav je přesto našetřeno cca 2,5 mil. Kč.

K bytu náleží na stejném patře kumbál o velikosti 1,37 m2. Součástí společných prostor je kolárna, kterou je možné rovněž využívat.
Příjezdová komunikace je asfaltová, celoročně udržovaná, parkování je k dispozici před domem (nevyhrazené).

Celkové náklady na provoz bytu jsou 2650,- Kč / měsíčně (zálohy na služby + fond oprav).

V případě zájmu o více informací či prohlídku kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Vrchlabí.