Prodej skladu, Hořešovičky, 1500 m2

Hořešovičky

15 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 76 204 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHořešovičky
ID03182
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1500 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti4881 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Parkování

Origo partneři v Hořešovičkách

Popis

Jedná se o prodej komerčního areálu s rodinným domem číslo popisné 6 v obci Hořešovičky, který se nachází 2km od nájezdu na rychlostní komunikaci R7.

Areál se skládá z podsklepeného rodinného domu o zastavěné ploše 270m2 po částečné rekonstrukci (nové rozvody topení v celém domě, nový plynový kotel, vnější plášť domu).

V suterénu domu je prostorné sociální zázemí pro několik osob a několik prostorných místností, včetně samostatného vstupu do 2.NP. Suterén není zasažen vlhkostí, vhodný je tedy ke skladování. Přízemí domu má dispozici 4+1 s několika dalšími technickými místnostmi, aktuálně se využívá jako kanceláře společnosti a je v původním stavu. Ve 2.NP se nachází prostorný byt dispozice 4+1 po celkové, nadstandardní rekonstrukci. Užitné plochy jednotlivých podlaží dalece přesahují 200m2.

V sousedství domu se nachází menší zahrádka o rozloze cca 150m2, ostatní plochy jsou zpevněné (asfalt). Celková výměra pozemku je 4881m2 a jeho parcelní číslo je st.1

Aktuálně je areál využíván k účelům autodopravce / servisu / autobazaru dodávkových vozidel, z přiložené katastrální mapy s orientačními výměrami jednotlivých staveb je patrné, že tyto dosahují výměr téměř 1300m2 při započítání pouze jednoho podlaží staveb, přičemž některé jsou dvoupodlažní (podkrovní prostory pro skladování materiálu s nižší hmotností). Prostory v levé části areálu o výměře cca 400m2 mají velmi vysoké stropy a jsou aktuálně zařízené k servisování větších vozidel, zároveň jsou i vytápěné kotlem na tuhá paliva. Zbývající prostory jsou jednopodlažní a jsou využívané jako garáže pro několik vozidel (dodávky, několik osobních automobilů). Skladovací prostory jsou po pravé straně areálu. Více informcí rádi poskytneme telefonicky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Hořešovičkách.