Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV, Luční, 536 m2

Luční, Mladá Boleslav IV

18 490 000 Kč
/za nemovitost
18 490 000 Kč, včetně provize
Hypotéka od 88 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLuční, Mladá Boleslav IV
ID00313
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná402 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha536 m2
Plocha nemovitosti500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Nabízíme v exkluzivním zastoupení k prodeji dům v Mladé Boleslavi:

Máte zájem o investiční příležitost v klidné lokalitě s výnosem, který už je zajištěn? Představujeme vám třípatrový dům s podsklepením v ulici Luční, Mladá Boleslav. Tento dům, který prošel před šesti lety malou rekonstrukcí, nabízí nejen příjemné bydlení, ale i zajímavou možnost zhodnocení do budoucna. Před třemi lety byl navíc vyměněn plynový kotel a kotelna je zcela zánovní, což zajišťuje efektivní a spolehlivý provoz.

V domě se nachází dvě bytové jednotky 3+kk, každá s kuchyňskou linkou, samostatným WC a koupelnou. Třetí jednotkou je prostorný a světlý ateliér v podkroví, který může sloužit jak k bydlení, tak třeba jako umělecký či pracovní prostor. Většina místností je nezařízená, což poskytuje novému majiteli možnost přizpůsobit interiéry podle vlastních představ. Celý objekt je navíc vybaven kamerovým systémem, který zajišťuje maximální bezpečnost.

Podsklepení domu představuje další potenciál pro budoucího majitele. Tento prostor může být využit jako nebytový – ideální pro komerční účely, například jako provozovna firmy. K tomu všemu patří i zahrada o rozloze 500 m2, kde můžete relaxovat, pěstovat zahrádku nebo ji využít pro další rozšíření domu. Na pozemku se nacházejí dvě samostatné garáže, které jsou také aktuálně pronajaté.

Všechny jednotky, včetně garáží, jsou v současné době pronajaté, což zajišťuje stabilní příjem a výnos pro budoucího majitele. Přesné detaily o výnosech vám rád sdělí makléř během osobní prohlídky nemovitosti. Správu pronájmu a údržbu domu navíc zajišťuje profesionální firma HOME-RENT s.r.o., takže se nemusíte starat o administrativu a každodenní provoz.

Tento dům nabízí nejen okamžitý výnos, ale i možnost budoucího zhodnocení. Pokud se rozhodnete provést stavební úpravy, lze nemovitost rozdělit na samostatné bytové jednotky a tím zvýšit její hodnotu. Lokalita domu v klidné části Mladé Boleslavi s dobrou dostupností do centra města je navíc velmi žádaná jak pro bydlení, tak pro komerční využití.

Cena: 18 490 000 Kč

Pokud hledáte výhodnou investici s možností rozvoje a zároveň klidný domov, tento dům v Mladé Boleslavi vám nabízí obojí. Neváhejte a domluvte si prohlídku, rádi vám představíme všechny detaily a možnosti, které tato nemovitost skýtá!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.