Prodej rodinného domu, Svinaře - Halouny, K Vodárně, 200 m2

K Vodárně, Svinaře, Halouny

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Vodárně, Svinaře, Halouny
ID24256
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy113 m2
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti1266 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední elektrické
VodaVodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Svinařích

Popis

Hledáte klidné bydlení v objetí přírody, a přesto s dobrou dostupností do Prahy či Berouna? Nabízíme vám exkluzivní příležitost zakoupit rodinný dům v obci Svinaře-Halouny, který splní vaše představy o komfortním životě i potenciální investici.

Tato nemovitost vyniká několika klíčovými přednostmi. Především se jedná o dvě samostatné obytné jednotky v jednom domě, což je ideální pro vícegenerační bydlení nebo jako investice s možností pronájmu. Pozemek o rozloze 1266 m² je orientovaný na jih, což zajišťuje dostatek slunečního svitu po celý den. Lokace na okraji obce přímo u lesa zaručuje absolutní klid a soukromí. Díky této flexibilitě můžete nemovitost využít jako trvalé bydlení, rekreační objekt nebo investici.

Tento výjimečný dům se nachází na samém okraji obce Svinaře-Halouny, přímo sousedící s lesem. Díky své poloze si budete užívat nejen klidu a soukromí, ale i nádherných výhledů do okolní přírody. Reálně budete mít pouze jednoho souseda, který svou nemovitost využívá jako rekreační objekt.

Dům je rozdělen na dvě samostatné obytné jednotky. Hlavní jednotka o rozloze přes 100 m² nabízí vstupní halu, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu a menší pokoj v přízemí. V patře se nachází dva pokoje (větší a menší) s přístupem k druhému WC.

Druhá jednotka, s plochou přes 50 m², se nachází nad sklepem a garáží. Do této jednotky se vstupuje po schodech do haly, odkud je přístup do koupelny s rohovou vanou a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V podkroví této jednotky najdete větší pokoj s druhým WC.

Technické zázemí domu, včetně vytápění a ohřevu vody, je umístěno ve sklepních prostorech a garáži. Vytápění je zajištěno úsporným tepelným čerpadlem.

Velká zahrada o rozloze přes 1000 m² poskytuje nejen klid, ale i široké možnosti pro zahradničení a relaxaci. Na zahradě najdete krásné venkovní posezení, krytá parkovací stání, skleník a dřevník. Tato rozlehlá zahrada vám nabízí prostor pro pěstování vlastní zeleniny, relaxaci na slunci nebo vytvoření dětského hřiště.

Lokalita Svinaře-Halouny nabízí základní občanskou vybavenost včetně obchodu s potravinami a hospody. Plnou občanskou vybavenost najdete v nedalekých Řevnicích (5 km) nebo v Berouně (19 km).

Co se týče dopravní dostupnosti, do Prahy se dostanete za 40 minut autem nebo vlakem z Řevnic. Beroun je vzdálen pouhých 19 km, což představuje 20 minut jízdy autem nebo 30 minut autobusem. Příbram je vzdálena 35 km a cesta autem trvá přibližně 40 minut.

Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kdo hledají klid venkova s dobrou dostupností do větších měst. Ať už plánujete trvalé bydlení, rekreační objekt nebo investici, tento dům vám nabízí flexibilitu a komfort v krásném přírodním prostředí.

Neváhejte nás kontaktovat pro domluvení prohlídky a objevte svůj nový domov v Halounech!

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svinařích.