Prodej skladu, Kralice nad Oslavou - Horní Lhotice, 2991 m2

Kralice nad Oslavou, Horní Lhotice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info o ceně u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKralice nad Oslavou, Horní Lhotice
ID143-NP06822
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná2991 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Plocha budovy2991 m2
Plocha zahrady13175 m2
OdpadJímka
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaStudna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Kralicích nad Oslavou

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme na prodej samostatný areál o celkové výměře 16 166 m² se skladovacími či výrobními prostory (zastavěná plocha 2 991 m², vedeno jako zemědělské stavby) a pozemky o výměře 13 175 m² (ostatní plocha, orná půda) za obcí Horní Lhotice v okrese Třebíč. Areál leží na hranici Jihomoravského kraje a kraje Vysočina, jen 15 min od dálnice D1 (EXIT 162 Velká Bíteš).

Jedná se o částečně oplocený pozemek ihned u asfaltové silnice, dobře dostupný i pro kamiony a větší stroje, který disponuje celkem 4 halami a manipulačními plochami. V územním plánu je vedené jako Plochy smíšené výrobní (VS).

Součástí areálu je:
- Hala 1 – 1926 m², propojená zděná s plechovou, dvě podlaží (vstup do patra přímo od silnice), kanceláře, sprchy, wc, šatny, v přízemí místnosti bývalého provozu (líhně, termokomory apod.), aktuálně elektřina odpojena, k rekonstrukci
- Hala 2 – 477 m², plechová, bez elektřiny, pouze skladovací
- Hala 3 – 144 m², plechová, bez elektřiny, garáž/sklad, přes silnici neoplocený pozemek u silnice
- Hala 4 – 444 m², přes silnici neoplocený pozemek u silnice, bývalá ubytovna
- Ostatní plochy – 13 040 m²
- Orná půda – 135 m²

Aktuálně je elektřina odpojena, možnost připojení na plyn, zdroj vody ze studně, septik.

Areál leží severně 1 km za obcí Horní Lhotice – část obce Kralice nad Oslavou (mezi Brnem a Třebíčí). Výhodou je zejména dostupnost k dálnici D1 u Velké Bíteše cca 15 km, případně elektrárna Dukovany 22 km.

Areál má velký potenciál, co se týče lokality. Je možné využít jak stávajících skladovacích prostor, tak pro výstavbu nových hal dle vlastních potřeb. Dále pro výrobu/provoz/zpracování materiálů apod. Jelikož přiléhá k silnici, je možné zbudovat i druhý vjezd a areál tak mít průjezdný. Cesty v areálu jsou částečně zpevněné, nutno přizpůsobit svému účelu využití.

Ihned volné.

V případě zájmu o další informace a domluvení prohlídky, mě neváhejte kontaktovat.
Těším se na Vás!
Petra Svobodová

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Kralicích nad Oslavou.