Prodej bytu 3+kk, Kojetín - Kojetín I-Město, Husova, 67 m2

Husova, Kojetín I-Město

2 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHusova, Kojetín I-Město
ID1932
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná67 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Kojetíně

Popis

Kojetín – hanácké město, ležící na důležité dopravní křižovatce železničních tratí Přerov – Brno a Kojetín – Ostrava. Nedaleko města se nachází vzácný zámek Tovačov a pro malé objevovatele je zde Biocentrum Kojetín, kde je nepřeberné množství hracích prvků.

Proč Vám vše toto povídám? Z jednoho prostého důvodu, mám tady pro vás zrekonstruovanou, ale nedokončenou 3+kk o podlahové ploše 67 m².

Byt má nové omítky a přípojky vody, elektřiny, plyn i napojení na kanalizací a také přípravu na podlahové topení (chybí zalít pouze betonem).

Byt se nachází ve III. NP rodinného domu, celkem o dvou bytových jednotkách, v centrální, ale klidné části města Kojetín.

Po vstupu do bytu se dostaneme do místnosti, kde jsou připraveny přípojky ke kuchyňské lince, prostorná koupelna s toaletou a dva velké neprůchozí pokoje.

Po vstupu do domu se nám otevře vstupní hala, kterou můžete využít na boty a bundy.

Dále z této haly je technická místnost a schodiště vedoucí do vyšších pater, ale také vchod do prostorného průjezdu, kterým se zároveň dostaneme na zahradu o velikosti přes 200 m². Po schodišti do vyššího patra se dostaneme na dvorek a následně po dalším schodišti k nabízenému bytu u kterého je balkon. Prostory mimo byt jsou společné pro oba byty.

V blízkosti domu je MHD, autobusová i vlaková doprava a napojení na dálnici D1.

V domě nabízím i druhou bytovou jednotku, proto je tento byt vhodný i pro větší rodinu, která potřebuje anebo chce bydlet v blízkosti, ale zároveň mít každý vlastní bydlení. Ale také si ho dovedu představit jako startovací bydlení.

Zaujala vás tato nabídka a chcete více informací? Pak neváhejte a napište mi nebo zavolejte a domluvíme se na osobní prohlídce.

I naše hypoteční makléřka, s více než 20 lety zkušeností v oboru, je zde pro vás, pokud chcete část kupní ceny financovat úvěrem. Zajistí vám ty nejlepší podmínky na trhu.

Michal Miško – Váš realiťák

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Kojetíně (okr. Přerov).