Prodej chaty, Valašské Meziříčí - Lhota, Lhota č.ev., 52 m2

Lhota č.ev., Valašské Meziříčí, okres vsetín

2 050 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK
Hypotéka od 9 770 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLhota č.ev., Valašské Meziříčí, okres vsetín
ID920319
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná52 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy56 m2
Podlahová plocha52 m2
Plocha nemovitosti147 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Jiné
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Výtah

Origo partneři v Valašském Meziříčí

Popis

Celoročně obyvatelná, čerstvě rekonstruovaná chata s dispozicí 2+kk, která se nachází na klidném místě místní části Lhota, jenž náleží k městu Valašské Meziříčí. Vnitřní užitná plocha 52,3 m2, zastavěná plocha 57m2, celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy činí 147 m2.

Stavba chaty prošla celkovou rekonstrukcí a přestavbou, tzn. kompletně nové rozvody elektřiny (měď), odpady a voda v plastu, okna plastová se sítěmi proti hmyzu, zcela nová kuchyňská linka vč. nových nepoužitých vestav. spotřebičů (myčka nádobí, vestavěná trouba, indukční varná deska, baterie), nové podlahy (betony, dlažby a PVC lino), z větší části omítky, venkovní fasáda zateplená polystyrenem (12cm), nový komín s vložkou na tuhá paliva, nová kamna se sporákem na tuhá paliva, nový bojler, nová sanita a koupelnový nábatek, nová světla, vchodové dveře, úložné prostory - skříně v chodbě, střecha (část plech a část lepenka), atd. U vchodu je možno zřídit terasu na posezení, případně malou zahrádku.

Objekt je napojený na elektřinu, obecní vodovod, odpad je svedený do jímky (vyvážení zajišťuje obec v rámci stočného). Stavba má číslo evidenční, v katastru je vedená jako "stavba pro rodinnou rekreaci", lze financovat hypotékou nebo úvěrem stavební spořitelny. Vhodné financování pro vás zajistíme zdarma.

Valašské Meziříčí vzdáleno pouze 4km, město Rožnov p. Radhoštěm 19km, město hranice 20km, Nový Jičín 18km, Vsetín 22km, Zlín 50km, Kelč 10km.

Volné ihned, doporučuji. Prohlídky pouze s vážnými zájemci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Valašském Meziříčí.