Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice - České Budějovice 2, Na Zlaté stoce, 46 m2

Na Zlaté stoce, České Budějovice 2

16 000 Kč
/za měsíc
+ pevná částka na služby 3.750 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Zlaté stoce, České Budějovice 2
ID00806
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k pronájmu zařízený apartmán 2kk s terasou v projektu apartmánového ubytování Stromovka, v blízkosti historického centra Českých Budějovic. Apartmán se nachází v 8. NP, skládá se ze dvou průchozích pokojů, je situován na jih a jeho vybavení je: (kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěná skříň předsíň, vestavěná skříň ložnice, botník, věšák, postel bez matrace, 2x noční stolek, 2x lampička, psací stůl, pohovka, konferenční stolek, komoda pod TV, jídelní stůl + 2x židle, stolek a židle na terase). Výměra apartmánu je 46 m², samozřejmostí je terasa o výměře 12 m².
Díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – park na dohled od domu, obchody a zastávky MHD jen pár kroků, do historického centra města se dostanete krátkou procházkou.
Volný od prosince 2024.

Nájemné - 16.000 Kč/měsíc
Služby (energie + internet) v pevné částce 3.750 Kč/měsíc
Jistota: jeden měsíční nájem
Provize RK: jeden měsíční nájem + DPH

K apartmánu je možné zajistit (dle aktuální dostupnosti):
- venkovní parkovací stání - cena 1.210,- Kč vč. DPH / měsíc

Volitelně lze zajistit doplňkové služby:
- příjem TV vysílání (základ za 90 Kč/měsíc, základ + 10 programů dle vlastního výběru - 140 Kč/měsíc)

Splatnost nájmu, kauce:
- po podpisu smlouvy se hradí vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, určená k pokrytí případných nákladů s odstraněním škod způsobených v apartmánu či na společných částech domu
- po podpisu smlouvy je splatný nájem na dva měsíce dopředu, následně je nájem hrazen měsíčně, a to vždy k prvému dni měsíce předcházejícího měsíce, za který je platba hrazena (např. nájem za květen je splatný do 1.4. )

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!