Prodej pozemku pro bydlení, Beroun, 557 m2

Beroun, okres beroun

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize a kompletního právního servisu včetně advokátní úschovy kupní ceny
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBeroun, okres beroun
ID920192
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti557 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Berouně

Popis

Realitní společnost ERA ONE Brodan&Kutzendörfer nabízí k prodeji stavební pozemek o výměře 557m2 nacházející se v klidné a atraktivní lokalitě v Berouně Nad Máchovnou.
Pozemek má výměru 557m2, je mírně svažitý s pěkným výhledem na město a okolní zeleň. V ceně pozemku jsou inženýrské sítě (vodovodní, kanalizační, přípojka, elektřina), je částečně hotova i komunikace s chodníky a veřejné osvětlení.

Součástí prodeje je aktuálně platné stavební povolení a stavební dokumentace na výstavbu rodinného domu v hodnotě 500.000,-Kč.

Součástí prodeje je i podíl 1/5 na budoucí komunikaci 1275/73, ze které je možnost přístupu na pozemek. Na tuto komunikaci je vydáno stavební povolení a bude ji realizovat v nejbližší době developer.

Popis lokality:
Umístění lokality je charakterizováno výbornou dostupností po rekonstruované D5 nejen do Prahy Zličína – stanice metra Zličín (21 km) či na letiště Václava Havla (28 km) ale i dobrou dostupností dalších důležitých komunikací.
Významnou výhodou v porovnání s jinými lokalitami v okolí Prahy je občanská vybavenost měst Berouna a Králova Dvora, ve kterých se nachází úplná nabídka škol, veškerých služeb a bohatého kulturního a sportovního vyžití a blízkost přírody a lesů.
Město Beroun disponuje historickým centrem s mnoha hospůdkami a restauracemi s typickou českou nebo mezinárodní kuchyní a mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, on-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21km), Nižbor (11km) nebo Křivoklát (23km).

Nabízíme možnost financování prostřednictvím nejvýhodnějších hypotečních úvěrů, případně financování bez prokazování příjmů.

Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto krásného pozemku a těším se na osobní setkání s vámi. Rád vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mne kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Berouně.