Prodej bytu 2+kk, Brno - Starý Lískovec, Oderská, 48 m2

Oderská, Brno, Starý Lískovec

4 700 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 22 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOderská, Brno, Starý Lískovec
ID65491
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná48 m2
Patro5.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+kk o rozloze 41,5 m² v osobním vlastnictví v městské části Brno-Starý Lískovec. K bytu náleží také zasklená lodžie o velikosti 5 m² a sklepní kóje o velikosti 1,9 m².

Byt se nachází v 5. patře panelového domu s výtahem. Dům prošel revitalizací, kdy se udělala nová fasáda, plastová okna a nový výtah.

Z prostorné vstupní chodby čtvercového tvaru se vstupuje do všech místností bytu. Obývací pokoj, který je spojený s kuchyňským koutem, má vstup na lodžii, odkud je příjemný výhled na koruny stromů. Dále má byt jeden samostatný pokoj vhodný jako ložnici. Koupelna s vanou poskytuje prostor pro pračku i sušičku. WC je samostatně. Z chodby je také přístup do komory a spíže, kde je možné uskladnit trvanlivé potraviny nebo třeba sezónní oblečení.

Topení je v bytě ústřední.

Městská část Starý Lískovec je oblíbená díky své poloze. Nabízí možnost výletů do nedaleké přírody a zároveň se vyznačuje výbornou dostupností jak do centra města Brna, tak blízkého obchodního centra OC Campus Square a Fakultní nemocnice v Bohunicích.

V rámci občanské vybavenosti je v okolí bytu k dispozici hned několik základních škol, supermarkety, restaurace a pošta.

Byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak také jako investiční nemovitost.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat!

Jsme Broker Consulting .
FINANCE-REALITY-SPOLU

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.