Pronájem bytu 2+1, Rožnov pod Radhoštěm, Oděská, 56 m2

Oděská, Rožnov pod Radhoštěm

11 000 Kč
/za měsíc
bez poplatků
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOděská, Rožnov pod Radhoštěm
ID00217
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná56 m2
Patro3.
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Popis

Pronájem bytu 2+1, 56 m2 v Rožnově pod Radhoštěm, který je velice hezky zrekonstruovaný, tak aby jste se zde cítili pěkně a vychutnali si svoji ranní kávičku nebo večerní posezení u sklínky vína a to třeba rovnou na balkoně s výhledem.
Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Prohlídkový den bude ve čtvrtek 24.10.2024.
Zavolejte a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky.

Byt se nachází ve třetím patře, takže kdo potřebuje denní pohyb, si těch pár schodů může vyběhnout a ostatní kdo nosí tašky s nákupem využijí výtah. Byt je velice útulný s krásně barevnou a sladěnou kuchyňskou linkou. K jídelnímu stolu, to budete mít jen pár kroků, tak se Vám nepodaří nic rozlít a můžete pozorovat i venkovní počasí.
Obývací pokoj je hned vedle, tak při vaření můžete i nakouknout co zrovna běží v televizi a nic Vám neunikne.

Koupelna je krásně zrekonstruovaná ve světlých barvách a podle své zrovna nálady se můžete třeba jen osprchovat a nebo si užít relax v horké koupeli. Chodba je hezky prostorná, tak není třeba se v ničem omezovat.


Už se těšíte na osobní návštěvu? Chcete znát výši kauce, zálohy energií, datum nastěhování a podobně?
Zavolejte, vše Vám rádi odpovíme.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!