Prodej bytu 2+kk, Praha - Libeň, náměstí Dr. Václava Holého, 45 m2 (ID: 1490626)

náměstí Dr. Václava Holého, Praha 8

4 999 800 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 828 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanáměstí Dr. Václava Holého, Praha 8
ID920449
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná45 m2
Patro2. z 7
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Plocha nemovitosti1 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 45 m², nacházející se v atraktivní lokalitě Praha 8 - Libeň, na adrese náměstí Dr. Václava Holého 1052/11. Byt se nachází v cihlovém domě s referenčním číslem, který umožňuje komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města.

Byt se nachází v prvním patře šestipatrového domu. Pokud hledáte bydlení blízko centra, ale zároveň v klidné části s výbornou občanskou vybaveností, toto je ideální nabídka pro vás. Dům se nachází nepříliš daleko od parku Thomayerovy sady, který poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a volnočasové aktivity ve městské zeleni.

Pokud jde o uspořádání bytu, jedná se o optimalizovaný prostor, kde najdeme útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, která poskytuje dostatek soukromí, koupelnu a samostatnou toaletou. Dispozici bytu doplňuje praktické řešení pro úložné prostory. Byt je nabízený včetně zařízení, vhodný k okamžitému nastěhování.

V ceně 4 998 000 CZK je zahrnuto kompletní vybavení bytu vyjma drobných příslušenství. Nemovitost je vhodná jak pro osobní bydlení, tak jako investice k pronájmu s dobrým výnosem.

Pokud jde o další výhody, lokalita Prahy 8 nabízí veškerou potřebnou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace i kavárny. Dopravní spojení s ostatními částmi Prahy je zajištěno množstvím tramvajových a autobusových linek, stejně jako blízká stanice metra "Palmovka", která je pouze krátkou procházkou od domu.

Pro zájemce o prohlídku nemovitosti nebo další informace neváhejte kontaktovat náš realitní tým, který vám rád poskytne veškeré potřebné informace a pomůže s administrativní stránkou koupě bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.