Prodej rodinného domu, Hnojice, 256 m2

Hnojice

8 189 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 026 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHnojice
ID13711
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná236 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy149 m2
Podlahová plocha256 m2
Plocha nemovitosti1714 m2
Plocha zahrady153 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti59 kWh/m2 za rok
Elektřina400V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední elektrické, Podlahové
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Hnojicích

Popis

Máme pro vás jedinečnou příležitost zakoupit rodinný dům, který byl kolaudován v roce 2021 a nachází se v malebné lokalitě Hnojic. Tento dům s podlahovou plochou přes 260 m² nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení, rodinné aktivity a díky dispozici o dvou vchodech se dá využít i pro skloubení podnikání a rodiny, nebo dvougenerační bydlení.

Dům se pyšní moderním designem a promyšleným uspořádáním jednotlivých místností, které zajišťují maximální využití prostoru a neprůchozí prostorné pokoje. Obývací pokoj je prostorný a ideální pro trávení společných chvil s rodinou či přáteli. Kuchyně je vybavena vestavnými spotřebiči a nabízí dostatek místa pro vaření a rodinné večeře. Díky několika koupelnám má každý v domě dostatek soukromí.

I když je dům v obyvatelném stavu nabízí příležitost pro další úpravy a personalizaci. Například chybějící zábradlí, nebo jedna nedokončená koupelna je skvělou příležitostí, jak si dům přizpůsobit podle vlastních představ. Tyto prvky lze doladit a zároveň přidá do prostoru Váš osobní dotek.

Okolí domu je klidné a nabízí příjemné prostředí pro rodinný život. Přímo k domu přiléhá menší zahrada, která se dá využít pro posezení, parkování, dětské hry a další. Pokud by Vás lákalo vypěstovat si vlastní ovoce a zeleninu, nebo jste chtěli další klidové zóny, můžete využít zahrady, které jsou jen pár metrů za domem. Navíc krásná příroda v okolí láká k procházkám a aktivnímu odpočinku.

Neváhejte kontaktovat makléře pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se do tohoto domu zamilujete!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hnojicích.