Prodej rodinného domu, Osek, 186 m2 (ID: 1490865)

Osek

10 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 039 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOsek
IDN206
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná149 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy186 m2
Podlahová plocha186 m2
Plocha nemovitosti830 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Parkování

Origo partneři v Oseku

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům 4+kk o užitné ploše 149 m², který je právě ve fázi kompletní projektové dokumentace a čeká na vydání stavebního povolení. Dům je situován na prostorném pozemku o velikosti 830 m² v malebné obci Osek, která se nachází v klidném a příjemném prostředí. Tato lokalita nabízí ideální podmínky pro rodinný život, s výbornou dostupností do okolních měst a veškerou potřebnou občanskou vybaveností.

Dispozice domu je navržena s důrazem na komfort a funkčnost. Po vstupu vás přivítá praktické zádveří s prostorem pro vestavné skříně a botník. Z předsíně, která nabízí další úložné prostory, vedou dveře do všech hlavních částí domu. Hlavní dominantou je prostorný obývací pokoj s krbem, který je propojen s moderní kuchyní a samostatnou spíží. Z obývacího pokoje můžete vyjít přímo na slunnou terasu, ideální pro relaxaci a venkovní posezení.

Ložnice majitelům zajišťuje maximální soukromí díky vlastní koupelně a šatně. Dětské pokoje jsou prostorné a nabízejí dostatek místa pro vestavný nábytek. K dispozici je také velká rodinná koupelna. Dům zahrnuje garáž spojenou s technickou místností, která usnadňuje přístup a nabízí další úložné prostory.

Dům je nízkoenergetický a koncipovaný s důrazem na kvalitní materiály a úspornost. Zdivo Ytong (30 cm), zateplení polystyrenem (20 cm), izolační trojskla a zateplená střecha izolační vatou zajistí pohodlí a nízké náklady na provoz. Podlahové teplovodní vytápění napojené na tepelné čerpadlo přispívá k vysokému komfortu. Okna jsou vybavena venkovními žaluziemi pro stínění a bezpečnost, a ve všech pokojích je příprava na instalaci klimatizace.

Součástí prodeje je venkovní parkovací stání, terasa, chodníčky ze zámkové dlažby a oplocení pozemku. Dům je prodáván ve variantě "Shell & Core", což znamená, že interiér si nový majitel může přizpůsobit dle svých představ. Pokud preferujete kompletní řešení, nabízíme také možnost dokončení domu na klíč.

Obec Osek je oblíbená lokalita s krásnou přírodou v okolí a výbornou dostupností do města. Nabízí klidné prostředí pro rodinný život, a zároveň zde naleznete školu, školku, obchody i sportovní zázemí. Příjemná atmosféra obce a její okolí zajišťují vysoký komfort bydlení.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento dům je prodáván výhradně prostřednictvím naší realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oseku (okr. Rokycany).