Prodej domu na klíč, Rokycany, 126 m2

Rokycany

10 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 422 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRokycany
IDN198
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná126 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy178 m2
Podlahová plocha126 m2
Plocha nemovitosti877 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníPodlahové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Terasa
Parkování

Origo partneři v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Naše realitní kancelář vám nabízí jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 126 m², který se nachází na pozemku o velikosti 877 m². Dům je ve fázi kompletní projektové dokumentace a čeká na vydání stavebního povolení. Tento moderně navržený dům splní veškeré požadavky náročné rodiny. Vstupní předsíň s šatnou a technickou místností nabízí ideální úložné prostory. Z chodby se dostanete do dvou světlých a prostorných dětských pokojů a hlavní koupelny. Ložnice rodičů je oddělená od ostatních pokojů, disponuje vlastní koupelnou a šatnou, čímž poskytuje maximální soukromí.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, který se otevírá na zastřešenou terasu, ideální pro rodinné oslavy nebo relaxaci. Díky velkým oknům až k zemi je prostor prosvětlený a působí velice příjemně. Dům je navržen jako nízkoenergetický, s kvalitními materiály – zdivo Ytong (30 cm), zateplení polystyrenem (20 cm), izolační plastová okna s trojsklem a zateplená střecha s izolační vatou. Vytápění zajišťuje teplovodní podlahový systém s tepelným čerpadlem, a pro maximální komfort je připravena instalace klimatizace v každém pokoji. Všechna okna jsou vybavena venkovními žaluziemi pro stínění i bezpečnost.

Součástí nabídky je také venkovní parkovací stání, terasa a chodníky ze zámkové dlažby, stejně jako oplocení pozemku. Dům je prodáván ve variantě "Shell & Core", což vám umožní dokončit interiér dle vlastních představ. Pro ty, kteří preferují kompletní řešení, nabízíme možnost dokončení domu na klíč včetně interiéru.

Nemovitost se nachází ve městě Rokycany, které je ideálním místem pro rodinný život. Rokycany nabízejí veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody i zdravotnická zařízení jsou snadno dostupné. Díky své poloze je město skvěle napojeno na dálnici D5, což zajišťuje rychlý a pohodlný dojezd do Plzně či Prahy. Okolní příroda a blízkost Brdských lesů vybízejí k volnočasovým aktivitám, ať už jde o pěší turistiku, cykloturistiku nebo rodinné výlety.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tento dům nabízíme exkluzivně prostřednictvím naší realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů na klíč v Rokycanech.