Pronájem bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Pod Děvínem, 82 m2

Pod Děvínem, Praha 5 - Smíchov

40 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 1.000 Kč za osobu + el. energie a plyn + vratná kauce + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Děvínem, Praha 5 - Smíchov
ID0716
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná82 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku o dispozici 3kk, a celkové podlahové ploše 87,7 m². Krásný, slunný byt s výhledem na Prahu, skvělá lokalita a dostupnost do centra Prahy. Nabízená nemovitost se nachází v bytovém domě, který je ve finální fázi celkové rekonstrukce. Nová okna, zateplená fasáda, předokenní rolety, revitalizací projde také oplocení pozemku a společná zahrada pro nájemníky domu. Vše nové, nebydlené a připravené k nastěhování od 1.11.2024.

DISPOZICE NEMOVITOSTI:
obývací pokoj s kuchyňským koutem 34,1m²
ložnice - neprůchozí 14m²
dětský pokoj - neprůchozí 14m²
koupelna s vanou a přípravou pro pračku a sušičku 6,7m²
samostatná toaleta 2m²
hala 11m²
balkon - se vstupem z obývacího pokoje 2,7m²
bytová jednotka se nachází ve 3. NP bez výtahu
sklep ve sníženém přízemí domu 2,8 m²
možnost užívání zahrady a venkovních společných prostor
k bytové jednotce je možno si pronajmout jedno venkovní parkovací stání na pozemku - 1.500 Kč/ měsíc

VYBAVENÍ NEMOVITOSTI:
Byt se nabízí s vybavením uvedeným na fotografiích. Nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů ( lednice s mrazákem, myčka nádobí, varná deska, el. trouba a digestoř). V hale věšáková stěna a vestavěná skříň. Topení a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem, který je umístněný v bytě. V Na podlaze vinylová plovoucí podlaha a keramická dlažba.

LOKALITA:
Vyhledávaná lokalita pro svůj klid a přitom blízko centra. Přímo u nemovitosti se nachází zastávka autobusu MHD Konvářka, směr stanice metra B - Radlická/ Anděl. Autem sjedete za pár minut na Anděl, nebo městský okruh.

KOHO HLEDÁME A OD KDY?
Hledáme nájemníka, který bude k bytu přistupovat jako ke svému vlastnímu a bude chtít udržovat jeho současný stav nejen kvůli majitelům.
Majitelé bytu nabízejí na oplátku přátelský přístup a férovost.
K nastěhování od 1.11.2024

Dávají Vám uvedené informace, adresa, 3D prohlídka a fotografie smysl, pokud ano, kontaktujte realitního makléře a domluvte se na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!