Prodej chaty, Malšín, 80 m2

Malšín, Běleň

2 450 000 Kč
/za nemovitost
Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad na KN a provizi RK.
Hypotéka od 11 676 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalšín, Běleň
ID13703
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy31 m2
Plocha nemovitosti427 m2
Plocha zahrady396 m2
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Malšíně

Popis

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že vám mohu představit tuto příjemnou a velmi útulnou chatu s vlastním pozemkem 427 m2, která se nachází v chatařském ráji v okrese Český Krumlov, na cestě mezi městy Větřní a Rožmberk nad Vltavou. Je tu krásná příroda, lesy plné hub a za pár minut chůze jste u řeky Vltavy, u restaurace a nebo v kempu U Fíka. Majitelé měli v zálibě přebrodit řeku a navštívit kemp Branná, který se právě na druhém břehu řeky nachází. Umístění chaty je tak ideálním pro vášnivé chataře, houbaře, vodáky i rybáře. Mimo chaty na zahradě, která tvoří ideální podmínky pro pěstování a každé plodině se zde opravdu daří, najdeme kůlnu na zahradní vybavení, vydlážděný plac na posezení pod vzrostlým stromem, ohniště na opékání buřtů a trampolínu.  

Chata jako taková vám poskytne plnohodnotné a velmi útulné zázemí pro vaší rekreaci. Přízemí disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, koupelnou se sprchou, samostatném WC a v neposlední řadě příjemnou verandou, ze které budete moci obdivovat vaší bohatou zahradu, přečíst si skvělou knížku a vypít si dobrý čaj či kávu. Podkroví chaty tvoří obytnou část, najdeme zde 2 pokoje s aktuálně 4 lůžky. Do objektu je přivedena voda z vlastní kopané studny, odpad je sveden do jímky. Elektřina, signál pro televizní anténu, či internet se v této lokalitě bere jako samozřejmost. V chladnějších obdobích si chatu můžete příjemně vytopit kamny na tuhá paliva umístěná v obývacím pokoji. Během pár minut máte uvnitř krásné teplo. Nemovitost je z části zděná a z části dřevěná sendvičová, objekt je dobře udržován a poslední renovací prošla střecha a nová střešní izolace.

Přímo k chatě se dostanete pohodlně po asfaltové cestě a možnost parkování budete mít buďto u hlavní silnice, nebo i na vlastní zahradě. Z Českého Krumlova jste u chaty za 15 minut a z Rožmberka nad Vltavou za 10 minut.Součástí prodeje je i částečné vybavení objektu - záleží na domluvě. Dále je také součástí prodeje i podíl na pozemku u hlavní silnice, na kterém popřípadě můžete také parkovat a zajistí vám přímý a pohodlný přístup k chatě.  Stavba je v osobním vlastnictví a stojí na vlastním pozemku, který je dle katastru zapsán na č. LV 178 v k.ú. Běleň. Na nemovitosti nejsou zapsány žádná věcná břemena či jiná právní omezení bránící řádnému užívání. Je zde zapsáno pouze věcné břemeno od Eg.d. kvůli elektrické přípojce. 

Tak pokud vás nabídka oslovila a rádi byste se dozvěděli více informací, ozvěte se mi a já vám ráda zašlu kompletní informace. A pokud byste už předem chtěli zjistit podmínky financování, stačí také jen zavolat a my vám vše zjistíme.

Budeme se těšit na slyšenou a na viděnou, Bártlovi, Bartlgroup

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Malšíně.