Pronájem bytu 2+kk, Praha - Hlubočepy, Hugo Haase, 60 m2

Hugo Haase, Praha 5, Hlubočepy

22 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí podnájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení5000
AdresaHugo Haase, Praha 5, Hlubočepy
ID65502
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Patro5.
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k podnájmu krásný prosvětlený byt o dispozici 2kk s balkonem orientovaným na jihozápad. Nachází se v 5. patře z celkových šesti s výtahem. Parkování možno na ulici, případně je zde možnost pronájmu garážového stání (nutno ověřit dostupnost).
Byt je částečně vybavený, zůstává postel v ložnici, v níž je šatna walk-in s policemi, dále pak vestavěná šatní skříň v předsíni.
Moderní kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou. V koupelně je vana s toaletou.

V okolí domu najdeme veškerou občanskou vybavenost (kavárny, restaurace, plavecký bazén, škola, školka, obchody, supermarket). Pár metrů od domu se nachází nová tramvajová zastávka.
V blízkosti CHKO Prokopské údolí.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte mě kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!