Pronájem bytu 1+1, Praha - Vokovice, Alžírská, 35 m2

Alžírská, Vokovice - Praha 6

17 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAlžírská, Vokovice - Praha 6
IDN65597
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná35 m2
Patro2. z 7
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha35 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu světlý byt 1+1 o rozloze 35 m² v klidné lokalitě Prahy 6 - Vokovice, ulice Alžírská.

Byt se nachází v 1. patře domu s výtahem, který je v mezipatře. Byt je po rekonstrukci. Byt je nezařízený, vybavený je pouze kuchyňskou linkou, lednicí, plynovým dvouvařičem a mikrovlnnou troubou. Koupelna je se sprchovým koutem a pračkou, WC je samostatné. Plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Topení ústřední.
V bytě je možnost trvalého pobytu. Parkování před domem v modrých zónách.
Byt je volný ihned k nastěhování.
Skvělá lokalita s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností v blízkosti.
Do Vokovic, konkrétně na Alžírskou ulici, se dostaneš pohodlně městskou hromadnou dopravou:
Metro: Nejbližší stanice je Nádraží Veleslavín (linka A), která je jen pár minut chůze od Alžírské ulice. Tramvaj: Zastávka Nádraží Veleslavín je také obsluhována tramvajemi (linky 20 a 26), což ti umožní rychlé spojení s dalšími částmi Prahy. Autobus: Je zde také několik autobusových linek, které zastavují u stanice metra, takže spojení je opravdu výborné. Cesta do centra města (např. na Václavské náměstí) trvá metrem zhruba 15 minut.
V okolí Alžírské ulice ve Vokovicích, Praha 6, najdeš spoustu občanské vybavenosti a zeleně:
Nákupy a služby: OC Šestka je nedaleko autem nebo autobusem, kde najdeš větší obchody a služby. Billa a další menší obchody jsou v okolí stanice Nádraží Veleslavín. Různé restaurace, kavárny, lékárny a další služby jsou v dosahu.
Příroda a relaxace: Divoká Šárka je jen kousek odtud – oblíbené místo pro procházky, běh nebo pikniky. Park Šárka-Lysolaje je ideální pro rekreační aktivity a relaxaci v přírodě.
Sportovní a volnočasové aktivity: Plavecký bazén a fitness centrum Petynka jsou dostupné autem nebo MHD. Sportovní areály a cyklostezky poblíž Divoké Šárky.
Školy a školky: V okolí jsou různé základní školy, školky a gymnázia, což je výhodné pro rodiny.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 6.