Prodej rodinného domu, Roztoky, V Chatách, 70 m2 (ID: 1491242)

V Chatách, Roztoky

8 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Chatách, Roztoky
IDPRD07202401
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná70 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti340 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Roztokách

Popis

Prodej kouzelného domku v Roztockém Žalově! Tento útulný domek ve stylu bavorské horské chalupy vás okouzlí svou jedinečnou atmosférou a nádherným výhledem na řeku Vltavu. Dům o dispozici 2+1 prošel kompletní renovací a nachází se v nezáplavovém území, což zajišťuje klid a bezpečí.

🟢 velikost 2+1

🟢 70 m²

🟢 po renovaci

🟢 světlý dům

🟢 výhled na Vltavu

🟢 nezáplavová zóna

🟢 velká terasa s pergolou

🟢 venkovní krb

🟢 u lesa

V přízemí vás přivítá světlá kuchyň s jídelním koutem, kde si budete vychutnávat ranní kávu s výhledem na okolní přírodu. Příjemný obývací pokoj nabízí dostatek místa pro relaxaci, zatímco koupelna se sprchovým koutem a toaletou je praktická a moderní.

V patře naleznete útulnou ložnici, která poskytuje nádherný výhled na řeku a přírodu. Komora v patře skvěle poslouží pro uskladnění věcí.

Dům má prostornou terasu s pergolou, venkovním krbem a udírnou – ideální pro večerní posezení s rodinou či přáteli. Pro chladnější večery je terasa vybavena plynovým ohřívačem.

Na zahradě najdete také dřevník a domek na nářadí, a dokonce i místo pro vířivou vanu, která přinese ještě více komfortu.

Tento dům je zasazen do malebné přírody přímo u lesa pod historickým Levým Hradcem, což vám umožní vyrazit na houby nebo relaxovat v přírodě přímo ze zahrady.

Dům má nové revize, včetně nového komína a čerpadla na vodu, takže je připraven k okamžitému nastěhování.

Tento krásný dům v nádherné lokalitě nabízí ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid a přírodu v dosahu Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Roztokách (okr. Praha-západ).